Pozítiv tesztre vár valaki az új évre?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2. Hónap próba.
10.én volt mensi...olyan 24 körül peteérés..7 körül nem várom.
Ami feltűnt hogy nem fáj a cicim pedig pé után szinte azonnal elkezd fájni.Hasszurka van de az szokásos.
2018. dec. 30. 23:18
11/76 A kérdező kommentje:
BUÉK!
Szurkolok mindenkinek! :)
A cicifájás beindult,a hasszurka tegnap óta nagyon intenzív.
Igazából utálom ezt mert minden jel utalhat mensire és terhességre is. 😐😒
A hasszurkát betudhatom talán beágyazódásnak is de mensi előtt is ezt csinálja.
2019. jan. 1. 09:10
12/76 anonim válasza:
Január 23 körül nem várom. Most múlt el a menstruációm. Pont karácsonykor jött meg :( eléggé szíven ütött.
13/76 anonim válasza:
Jan 2-re nem várom de már nem látom esélyét mert fajdogal a hasam alja;( a méhszàjam is elkezdett kinyilni;(
14/76 A kérdező kommentje:
Utolsó! Azt honnan érzed hogy kinyilik? :O
2019. jan. 1. 11:29
15/76 anonim válasza:
Január 11re nem várom. Én ovuteszteltem is, és a pozi napon dec 27.-én d.u. együtt voltunk, estére kezdtem érezni azt a bizonyos szurkálást ami pé.-kor szokott, majd másnap egész délelőtt majd leszakadt a hasam meg szurkált is, de csak akkor is délután tudtunk együtt lenni mikorra már elmúlt. Most egy 2 napja megint szurkál a jobb petefészkemnél. Szerintetek jókor voltunk együtt? Elegem van már a negatív tesztekből
16/76 anonim válasza:
Január 6-ra nem várom, de nagyon nem! Régóta próbálkozunk már..😕
17/76 anonim válasza:
Január 4.-re nem várom. 28 hónapja próbálkozunk.
18/76 anonim válasza:
Ki hány éves közületek akik régebb óta próbálkoznak? Én 22 párom 33 :/
19/76 A kérdező kommentje:
Tünetek? Valakinél valami?
Nálam cicifájás durvul,hasszurka és derékfájás is van már.
2019. jan. 2. 11:34
20/76 anonim válasza:
Ma van a nemvart napja, reggel negatív x-epil :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!