Pozitív LH teszt után 3 nappal lehet ovuláció?
Figyelt kérdés
Vasárnap volt pozitív, az LH tesztem, azóta is nézem minden nap,de már negatív. Vasárnap óta van átlátszó folyásom is, hol több hol kevesebb. Ma viszont olyan sok volt, hogy a tisztasági betét is átázott. Egész délután szurkált a hasam bal oldalon. Most este mikor elmentem wcre egy nagyobb mennyiségű tojásfehèrje szerű picit véres nyák volt a betéten. Létezik, hogy még csak most lenne az ovuláció??ma 20:07
1/2 anonim válasza:
Nem kizárt, de sokaknak van még ovu után pár napig bőséges folyása. Eztígy nem lehet tudni, a petesejt elég rövid ideig életképes, ettől nem igazán tud eltérni. LH csúcs után is 36 órán belül repedés van, hogy ez tolódhat e még egy napod, arról még nem olvastam/hallottam. Ha voltatok együtt, nem igazán van jelentősége.
2/2 anonim válasza:
Persze,létezik,hogy nem tudott 24 órával az LH csucs utan repedni. Vagy esetleg a kiszabadult tuszofolyadek es a sargatest okozhat bovebb folyast. Mindenesetre semmikepp ne hagyjatok ki,ezek a legeselyesebb napok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!