Lehetséges mentsruáció előtt egy nappal teherbe esni? Jóstesztként használtam ovulációs tesztet mielőtt megjött és 2 napig full pozitív volt. A második napon együtt voltunk a párommal, majd ezt követően másnap megjött.
1, igen, pont ez az.
Nincs kedvem elmagyarázni, hogy mikor van peteérés, és , hogy hogy működik az egész ciklus
Csak annyit kérdezek, hogy menzesz előtt egy nappal, hogy a bánatában lenne peteérés?
Én meg ilyenről nem hallottam.
De lehet van ilyen, itt már minden megtörténhet.
Ha a várható vérzés előtt 2 nappal ovuláltál volna, nem jött volna meg a menzeszed…
Egy kicsit tegyük már rendbe a dolgokat. Ovuláció után a petesejt helyén kialakul a sárgatest, ami progeszeront termel. Amíg progeszterontermelés van, addig nem lesz menzesz. Mivel a sárgatest kb 14 napig termel progit, ezért -ha nem jön létre terhesség-, akkor az ovu után 14 nappal jön meg. Létezik sárgatest elégtelenség bizonyos okok kapcsán, mikor túl rövid a luteális szakasz, de akkor se 1-2 nap, hanem mondjuk 14 helyett 9. És azzal bizony terhes sem leszel.
Ha valaki a várt vérzés előtt ovulál, akkor akár terhes lesz, akár nem, a várt időben így se úgy se fog megjönni a menzesz….
Terhessegi tesztet vegeztel akkor?
Menstruacio előtt nem lehet pozitív az ovulacios teszt (ha csak nem a másik petefeszekbol ovulaltal 1 cikluson belül) az viszont lehet, hogy az lh teszt a hcg hormont érzékelte de kémiai terhesseggel végződött és azért "jött meg"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!