Kisnia kérdése:
6 napja késik a mentsruációm terhes lehetek ?
Figyelt kérdés
Utolso mensi december 3 - 9 ig . Van egy kisfiam nem baj ha meg egy baba lenne amugy is szerettunk volna kistesót.
Gumival védekezünk. De ugye az elején nem használ párom arra gondoltunk lehet az előváladéktól . Csinaltam reggel 11 fele tesztett de koncentralt volt a pisim sok vizek iszok napkozbe . Lehetséges baba?
2022. jan. 4. 18:52
1/10 anonim válasza:
Mármint nem volt koncentrált...
Lehetsz, de nem túl valószínű.
Biztos ami biztos ismételd a tesztet reggeli elsőből.
2/10 A kérdező kommentje:
Az az igen
Okes csinalok reggel
2022. jan. 4. 19:01
4/10 anonim válasza:
6 nap késésnél szerintem max halványan mutatná, akár mennyit ittál, hacsak az ovud később volt.
5/10 A kérdező kommentje:
Kedves 3 ik válaszoló !
Nem a legelején húz fel egy gumit hanem mikor már felált neki teljesen . Vagy hogy magyarázzam el ..
2022. jan. 4. 19:10
7/10 anonim válasza:
Nyilván akkor húz gumit, ha feláll, de erekció nélkül nem értem, hogy hogyan kerül beléd a farka. Előváladéktól lehetsz terhes, de 6 nap késéssel, este is mutatná. Valószínűleg nem vagy terhes. A tesztet nem holnap, hanem 2-3 nap múlva ismételd.
8/10 A kérdező kommentje:
Oke :) koszi
2022. jan. 4. 19:20
9/10 A kérdező kommentje:
Amugy kistesó projektet majus felé akartuk elkezdeni . Akkor tuti nem vagyok az ezek szerint ..
2022. jan. 4. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!