Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges menstruáció előtt...

Lehetséges menstruáció előtt két nappal teherbe esni? Az én logikám szerint nem mert épp leválik a méhnyálkahártya közben, de az ovulációs tesztem ma pozitív lett. Tegnap voltunk együtt a párommal. Tapasztalt valaki ilyet, hogy közvetlenül

Figyelt kérdés
menstruáció előtt volt peteérése? Lett belőle baba?
2024. máj. 20. 21:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ovulációs teszted ma pozitív lett, akkor honnan veszed, hogy két nap múlva menstruálni fogsz? Nem fogsz.
2024. máj. 20. 21:28
 2/16 A kérdező kommentje:
Már barnázok és görcsölgetek
2024. máj. 20. 21:29
 3/16 A kérdező kommentje:
Plusz fogamzásgátlót szedek
2024. máj. 20. 21:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem jó a teszt, vagy nem pozitív. Olyan nincs, hogy gyakorlatilag egyszerre van peteérésed és menstruációd.

2024. máj. 20. 21:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha fogamzásgátlót szedsz, nem lehet peteérésed.
2024. máj. 20. 21:31
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Közvetlenül menstruáció előtt és alatt is lehet teherbe esni, ez egy tévhit, hogy nem lehet.
2024. máj. 20. 21:33
 7/16 A kérdező kommentje:
2 napja full negatív volt a tesztem (nagyon halvány volt a második vonal). Tegnap erős volt már, ma meg erősebb mint a kontroll csík. Igen én is így tudom, hogy gyógyszer mellett nem lehetséges, és igazából most csak ebben a hónapban ellenőrizni akartam ilyen teszttel, hogy valóban hat e. Hát lejöttem a falvédőről a teszt láttán.
2024. máj. 20. 21:42
 8/16 anonim válasza:
0%
Sajnos, bármilyen halvány a második vonal, ha látszik, akkor a teszt pozitív.
2024. máj. 20. 21:52
 9/16 A kérdező kommentje:
Ovulációs teszt nem terhességi
2024. máj. 20. 21:54
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
Ovu tesztnél simán lehet pozitív akkor is ha épp megjönni készül. Mikor terveztük az első gyerekünket én kipróbáltam a jóstesztelést ovuteszttel és mensturáció előtt nekem full pozi volt. Aztán nem lett belőle baba és utána már kíváncsiságból megnézem kövi alkalommal akkor is pozitív lett. Mikor terhes voltam meg negatív:D
2024. máj. 20. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!