Lehetséges menstruáció előtt két nappal teherbe esni? Az én logikám szerint nem mert épp leválik a méhnyálkahártya közben, de az ovulációs tesztem ma pozitív lett. Tegnap voltunk együtt a párommal. Tapasztalt valaki ilyet, hogy közvetlenül
Figyelt kérdés
menstruáció előtt volt peteérése? Lett belőle baba?2024. máj. 20. 21:14
11/16 anonim válasza:
Covid tesztnél is pozitívat jelent a halvány vonal. Minden teszttel így van.
12/16 anonim válasza:
11
Az ovuteszt lényege pont az, hogy olyan hormont mutat ki ami alapvetően mindig van a szervezetben csak a hormon mennyisége változik, így ovutesztnél a halvány pozitív nem pozitív. Olvass utána.
13/16 anonim válasza:
Elvileg lehet, csak nagyon kicsi az esélye
14/16 anonim válasza:
11# mit szólsz bele, mikor láthatóan semmit nem tudsz az egészről?
Amúgy értsètek már meg, hogy menstruáció előtt két nappal nem, lehet teherbe esni. De ki tudhatja biztosan, hogy menstruáció előtt van két nappal??? Ezért mondjuk annak aki nem akar gyereket, hogy védekezzen. Attól, hogy X éve valakinek 28 napos ciklusai vannak, attól bármikor lehet egy 35 napos is vagy akárhány..azt meg nem tudod előre..
15/16 A kérdező kommentje:
Megjött a menstruációm. Ettől függetlenül az ovulációs tesztem pozitív. Erősebb a teszt csík mint a kontroll
2024. máj. 21. 11:30
16/16 anonim válasza:
15# akkor szar a teszt , vagy túl érzékeny...vagy hormon problémàd van 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!