90😅
Nyugi meg barmi lehet!
2021. ápr. 27. 10:37
92/173 A kérdező kommentje:
Sziasztok Gratulálok akinek pozitív lett a teszt 😍😍😍😍😍❤️ én ma reggel csináltam egy gabriel tesztet és iszonyat halvány pozitív volt de nagyon halvány, párom is látta szóval nem képzeltem oda 🤣🤣🤣 (mert ugye néha előfordul az ilyen :D), de igazából én szerintem ebből nem lesz baba, mjvel 2 nappal ezelőtti amit este csináltam teljes pozitív volt azotta meg ugye szinte alig látható :/. Igazából már örülnék neki ha meg jönne mert neha úgy bele szúr a hasam aljába hogy le kell üljek, meg a melleim nagyon fajnak :(
93/173 A kérdező kommentje:
Meg ugye így elég nehéz lesz belevágni az újabb babába ha nem menstruálok 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kerdezo.. ne stresszelj ra:D Elso babamnal pontos 28 napos menzeszek voltak. Es a nemvart napon full negativ volt a gabriel tesztem!
Aztan rá 7 napra csinaltam meg egy gabriel tesztet ami mar pozitiv volt.
Ne aggodj! Ha baba van a stressz nem fog jot tenni hidd el
2021. ápr. 27. 11:11
[link]
Ez a kep 2018.dec 24-en keszult reggel.
7 nappal kesobb mint ahogy meg kellett volna jonnie. Nem mindenkinek ugyan ugy termelodik a HCG a szervezeteben. Es minden teszt mas es mas ezt se feledd.
2021. ápr. 27. 11:13
96/173 A kérdező kommentje:
Ő igazából nem vagyok már szomorú se majd kövi hónap csak így most elgondolkodtam hogy nincs e valami betegségem amiről éppen nem tudok 😬😬😬 mert ugye nekem tavaly már volt egy ilyen vetélésem 2 hetet késett csináltam egy tesztet az pozi volt aztán 2 napra rá ismét és az negatív aztán meg is jött de iszonyat fajdalommal meg rettentő sok (én egyáltalán semmit nem szoktam érezni ha meg jön) és utánna elmentem a dokihoz és tényleg vetélés volt akkor utánna nem is próbálkoztunk aztán most igen és igazából egy kicsit félek hogy megismétlődik 😥
Oh hat ezt nem emlitetted:( sajnalom.
Remelem ha baba akkor megmarad!
2021. ápr. 27. 11:34
98/173 A kérdező kommentje:
nem szerettem volna a rossz történetemmel senkit se megíjeszteni 😊😊😊 hát ha meg jön mindenképp megyek dokihoz, de ha nem jön akkor is muszáj lesz 😊😊😊
Sziasztok, nekem tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött🤷🏼♀️ teszt tegnap halványan mutatott valamit, mára semmi🤷🏼♀️
Most várakozás van, mert semmire utaló tünetem nincs, szóval a jó Isten tudja mi van már megint😂
#asszem a 2es valaszolo voltam alapbol 🤔
2021. ápr. 27. 14:29
100/173 A kérdező kommentje:
Ez a hónap úgy láttom elég sokunkkal viccelődik 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣
További kérdések: