Ki nem várja 25.körül?
En a helyedben vennek meg 2 tesztet.
Egy X-epil es egy facelle. Ha azok negativak akkor tenyleg nincs baba.
De a kovetkezo honap egy uj esely. Nem mindenkinek jon ossze elsore ne keseredj el!
Sziasztok 37-es vagyok.
Szombaton reggel teszteltem egy nagyon halvány pozit.
Ma kellett volna megjönnie és teszteltem este egy erős pozitívat. 🙂❤️
Nem akarom még elhinni, 🥺🙈reggel ismétlek 🙊
Kérdező igaza van a 81-nek! Minden rendben lesz nem szabad rafeszulni. Jönni fog a baba hidd el:)
82. Gratulálok! Sok erőt és egészséget előre is, remelem ha mész dokihoz ott is minden rendben lesz:)
Én ma délután teszteltem egy xepilt, hat negatív lett. Szerdára nem varom, januárban már mensi előtt 3nappal pozi volt, szoval:/
Annyi nyugtat hogy anno a lányommal nem várt után 4nappal lett nagyon halvány pozi..
70es voltam bocsi elhagytam😂
És a tünetek a szokásos mensi elottiek, feszül a mellem, enyhe alhasi gorcs, mindig pisilnem kell, pattanás..
82-es gratulalok!☺️
#83: nem minden babanal egyforma😀 Elso babanal nekem 7 nappal kesobb lett pozitiv. A nem vart nampjan is teszteltem de akkor negati volt. Most itt alszik mellettem.
Masodik babanal nem vart elott 1 nappal eros pozitiv lett, o sajnos elment
de tenyleg mindig mas:) drukkolok!
#23,25
82 -es vagyok.
köszönöm szepen mindnekinek! :) majd meg tartok beszamolot. :)
Akinek meg nem jött össze, ne keseredjetek el! Biztosan sikerülni fog! :)
Uj honap ,uj esely! Minden jot! :)
Gratulalok 82es😊!
Hanyadik probalkozos honap volt?
85 szorítok neked :))
Én holnapra nem varom de ideg beteg vagyok már nagyon.. nem remenykedek :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!