Ki nem várja 25.körül?
Figyelt kérdés
Ki mikor fog/szokott tesztelni? Nekem ez az első hónap a baba projektekben szóval bizakodom :D!?2021. ápr. 19. 17:42
101/173 A kérdező kommentje:
Na miújság akinek késik van már pozi teszt??? :) 😍
2021. ápr. 28. 07:52
102/173 anonim válasza:
Sziasztok:) Valaki hasznalt mar ilyen tesztet? Mennyire megbizhato?
Ma reggel csinaltam elso vizeletbol es holnapra nem varom.
Nem merem beleélni magam egy multhonapi predictor es egy decemberi missed ab utan.
104/173 A kérdező kommentje:
Szerintem ez az egyik legjobb terhességi teszt 😊 drukkolok hogy baba legyen és ne is jöjjön meg 😍🙏🙏
2021. ápr. 28. 09:30
106/173 anonim válasza:
Nekem ma megjött,ràadàsul 2 nappal elöbb 😞 pedig màr nagyon elhittem, hogy összejön.. na majd a kövi hónap 😊
Drukkolok mindenkinek akinek mèg nem jött meg ❤️
#69es voltam
107/173 anonim válasza:
#2es vagyok megjött 2 nap késés után nekem is😃
most arra haragszom h késett, legalább pontos lett volna😅
108/173 anonim válasza:
Szép teszt, gratulálok:) én is ilyet rendeltem, de nem használtam el.
Nekem ma kene megjonnie.. hat nem tudom. Tesztjeim negatívak szoval nem remenykedek:)
109/173 anonim válasza:
En meg tesztelek azert parat tobb felevel:) plusz ma dokihoz is megyek szoval minden kiderul. Remelem tenyleg baba es nagyon nagyon remelem hogy ha baba akkor meg is marad 🙏🏼
110/173 A kérdező kommentje:
Drukkolok akiknek most nem jött össze majd kövi hónap a tiétek lesz 😍😍😍 akinek pedig pozi lett Gratulálok ❤️❤️❤️én ma vagyok az 5napi késésben nekem 24.én kellett volna megjönnie volt az a tesztem ami pozi volt de azotta 3at csinaltam egy nap alatt azok negatívak, hát még várok és reménykedek 😊😊
2021. ápr. 28. 13:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!