Ki nem várja 25.körül?
Sajnalom akinek megjott:( de uj honap uj esely.
Esetleg ha nem vagytok biztosak az ovu idopontjaban en ajanlom a Facelle ovu tesztet. Nekem 2 napig volt eros csikom. Azon a 2 napon (is) egyutt voltunk a ferjemmel es most itt van a kis babank a hasamban:)
A Facelle ovu tesztben 5 db tesz van.
Csak es kizarolag akkor van peteeresed vagyis pozitiv a teszt ha a csik olyan eros mint a kontroll csik.
A tobbi tehat a halvanyabb a csik mint a kontroll csik az mind negativ.
Mi eros csiknal tehat pozitivnal es masnap voltunk egyutt:)
A menzeszed hosszatol fugg mikor kell elkezdened a tesztelest. A kis tájékoztatoban az van hogy a 11.napon kell elkezdeni 28 napos ciklusnal.
Bar szerintem 1-2 nap csuszassal is belefer elkezdeni:)
Ra kell pisilni mint egy terhessegi tesztre ugyan ugy mukodik csak eg LH szintet nez nem pedig HCG-t.
Köszönöm szépen.
Megprobálkozom akkor a teszttel. :)
9 vagyok.
Én facebookon szoktam venni,illetve még vaterán is vannak LH tesztek.(olcsók) 10eset vegyél.
Még a hőmérőzést is ajánlom mellé mert az LH teszt csak a "lehetséges" ovut mutatja,de attól nem biztos hogy végbe is megy a folyamat.A hő figyelése igazolja hogy valóban volt ovuláció.
Szerintem 2500 Ft se olyan sok ha valaki nagyon szeretne a babat:) legalabbis szerintem.
A homerozest pedig honapokkal ezelott kellett volna kezdeni mert 1 honapbol pl nem fogja tudni, hogy mikor is volt peteerese. Bar elkezdheti, de ha ker eros csikot kap akkor azon es a masik napon ha egyutt van a parjaval szerintem osszejon a baba.
Nekem nagyon rendszertelen volt a ciklusom. A homerozest is mindig elfelejtettem mert reggel nem az volt az elso mozdulatom, hogy nyuljak a lazmeroért plusz egy 20 honapos mellett nem igazan lehet mindennap ugyan abban az idoben felkelni. Persze kinek mi jon be 😀 nem mondom hogy nem jo mert orvosok is hasznaljak. De en a Facelle ovu tesztre eskuszom. Ugy hogy elotte eleg sok honapig sikertelenul probalkoztunk.
Azt nem tudom mennyi a facelle,nem is azért írtam,hanem csak mint másik alternatívát.
Nem tudom mennyi van benne 2500ért. Én pl megnézem mennyiért veszem,mert jó sok pénzt el lehet "pisilgetni" vele.
Az igaz hogy kell pár görbe még az ember levonja a saját eredményeiről a következtetést,de az ovunál akkor is egyértelmű a hőugrás.
Engem megnyugtatott,tök nagy parám volt szülés után ez az ovu dolog(nem tudom miért) és így legalább látom hogy valóban végbe megy a folyamat.
Az biztos hogy macerás a hőmérőzés,de nagy segítség.😊
Kívánom hogy egyikre se legyen sokáig szükség.🤞
Tudom hogy sok penzt el lehet pisilgetni😀 en pl azt hittem nincs is peteeresem.
Gabriel ovu tesztet hasznaltam ami soha nem lett pozitiv. Es kb egesz honapban csak teszteltem feleslegesen. Aztan meguntam.. ezen az oldalon valaki ajanlotta a Facelle tesztet. Proba szerencse alapon vettem meg.
El se hittem mikor 1 mp alatt erosebb lett a csik mint a kontroll csik😀
Szerintem mindkettot erdemes kiprobalni marmint homerozes-ovu teszt. Aztan kinek melyik valik be:)
Sok szerencset mindenkinek! ☺️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!