Szia! Én a 11. Válaszoló vagyok, azóta nem is írtam, szépen megcsináltattam a hormonpanelt erre nem jött meg, már 4 pozitív tesztem van, 2 hét múlva megyek a dokihoz, 9. próbálkozós hónap úgy tűnik sikeres lett! :) Nagyon izgulok, első baba lesz, remélem minden rendben van, olyan boldog vagyok. :) Ha gondoljátok azért megosztom a tapasztalataim, mert már kb tényleg mindent kiprobáltunk hogy sikerüljön, mondjuk én épp ebben a hónapban kicsit úgy voltam vele, hogy lesz..om, a folsavat is csak akkor szedtem mikor eszembe jutott, de amit peteérés környékén használtunk, az a Prefert bababarát hüvelygél a hormonmentes.hu-ról. Nem tudom hogy amúgy is sikerült volna vagy ez segített, mindenesetre egy próbát megérhet, akinek még várat magára a pozitív teszt. Szurkolok mindenkinek!! :)
2021. jún. 29. 11:54
163/173 anonim válasza:
Szia.
8as voltam. Ugye, ahogy meg is írtam, múlt hónapba megjött, 2 nappal korábban. Viszont a második próbálkozási hónapba összejött ☺️ Május 29èn teszteltem pozitívat, nem is mertem elhinni mèg nem mentem orvoshoz. Uh ès vèrvètel megvlolt, eddig minden rendben 🙏 8. hètbe vagyok már.
Veled mi a helyzet kèrdezö?
2021. jún. 29. 13:21
164/173 anonim válasza:
Sziasztok, 37-es válaszoló vagyok.
Április 24.-èn teszteltem pozitivat, most vagyunk 13 hetesek :)
2021. jún. 29. 14:12
165/173 anonim válasza:
Szia 112-es vagyok :)
Az elejen eleg docogosen ment a dokim nem latott semmit csak 13mm-es nyalkahartyat.
Ra egy hetre egy ures petezsakot.. ekkor voltam kb 5 hetes majdnem 6.
Masnap HCG vervetel, aminek az eredmenye magas lett.
Doki masnap behivott megvizsgalni mert mehenkivuli gyanu volt de 10mm-es petezsakot latott mehen belul..ami meg mindig ures volt.
3 nap mulva kellett vissza mennem azt mondta, hogy lassan mar szivhangnak kene lennie de meg embriot se lat.
De mikor legkozelebb mentunk mar ott volt a baboca dobogo szívvel🙏🏼
Multheten voltunk a 12 hetes genetikai uh-n ahol azt mondta a doki hogy tokeletesen fekszik a meretei is tankonyvbe illoek:)
Es behozta azt a 6 nap lemaradast is meg a 10.heten.
Ma vagyunk 13 hetesek❤️
2021. jún. 29. 14:25
166/173 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek, és boldog probléma mentes baba várást kívánok 😍😍😍 Mi tovább próbálkozunk, még eddig nem jött össze a baba, de hát ha ebbe a hónapba. Mondjuk most vagyok mensi előtt 9 nappal és elég fura rózsasznín folyásom van már 1 napja, hát kiváncsi vagyok mi lesz belőle 😀😀😀😀
2021. jún. 29. 15:54
167/173 anonim válasza:
Első vagyok, mi már 10 hetesek vagyunk, semmi tünetem nincs (első babával sem volt), nem sokára megyek Nifty tesztre és genetikai ultrahangra. Mindenkinek gratulálok és boldog babavárást, kérdező nektek pedig nagyon drukkolok! 🥰🤞
2021. jún. 29. 16:32
168/173 anonim válasza:
Mi is még várjuk a csodát. 7.próbálkozós ciklusunk. Most lesz peteérésem. Reménykedünk
2021. jún. 30. 04:00
169/173 anonim válasza:
Sziasztok! Nem tudom hányas vagyok én küldtem egy tesztről képet ami mint utólag tudom negatív volt :) azóta túl vagyok egy méhüreg korrekciós műtéten, átjárhatóságin, méhtükrőzésen is. Most pihenő idő van 6 hét a műtét miatt. Utána pedig meglátjuk.😊 egyébként most vagyok a 15 hónap sikertelensegnél.
2021. jún. 30. 08:11
170/173 anonim válasza:
Senki ne adja fel!:)
Aki esetleg szeretne 100%-ra menni hogy tuti akkor van-e peteérés annak ajanlom az ovu tesztet.
Lehet 2 napig is pozitiv de legalabb az ember tudja mikor erdemes a parjaval egyutt lenni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!