Ki nem várja 25.körül?
Figyelt kérdés
Ki mikor fog/szokott tesztelni? Nekem ez az első hónap a baba projektekben szóval bizakodom :D!?2021. ápr. 19. 17:42
141/173 anonim válasza:
Én is várom a tesztelés:) hétfőre nem várom, jövőhéten tesztelek valamikor, csak bírjam türelemmel :)
142/173 anonim válasza:
En is!😊 Ma-holnap kell megjonnie eddig meg semmi🤞
143/173 anonim válasza:
Én szerdára nem várom. Pár napja fájnak a melleim és óriásiak, illetve a hasam is fáj. Nem tudom ez jót vagy rosszat jelent.
144/173 anonim válasza:
Nekem a melleim egyáltalán nem fájnak, a hasam görcsölget mensi szerűen, de kb már 3 napja, a nem várt előtt 1 héttel kezdett. Nem tudom én sem hogy ez most jót vagy rosszat jelent
145/173 anonim válasza:
Na akkor majd irjatok meg kinek lett baboca👶🏼
146/173 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, nekünk az első hónap nem sikerült, viszont most a másodikra sikerrel jártunk és ma teszteltem pozitívat. Voltak kisebb görcseim, azt hittem meg is fog jönni, viszont a nem várt előtt 2 nappal elkezdtek nagyon fájni a mellbimbóim ami egyébként nem jellemző ezért gyanús volt. Ezen kívül viszont eddig semmi egyéb tünetem nincs, remélem minden rendben lesz majd. Drukkolok mindenkinek nagyon! 🤞🥰
148/173 anonim válasza:
Nalam a 6.heten jott a brutal hanyinger 😅 nyugi, lesz tunet kesobb😀
Gratulalok!:)
149/173 anonim válasza:
Sziasztok.
9es vagyok. Nekem megjött 24.én sajnos. Azóta be se léptem ide szerintem.🙄 Most már megint túl vagyok a ovun,6.dpo-n járok. Jövő hét szerda körül kéne megjönnie. Remélem nem fog.🤞 A tünetekből abszolút semmit nem tudok levonni...mindig más😒🤦♀️
150/173 anonim válasza:
144 es vagyok.
Nekem megint megjött... majd talán a következő hónapban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!