Ki nem várja 25.körül?
Sajnálom kérdező:(
Amíg nem jön meg van remény
Bizakodjon mindenki! :) Semmi sem lehetetlen.
Mindenki szinte ugyan azokat a tunteket produkalja.
Illetve egy kis biztatas, elso terhessegemnel mar akkor hanyingerem volt, semmit nem ettem egesznap csak csokit aztan kb semmit mert olyan rosszul voltam.. mikor meg a teszt pozit sem mutatott. Barmi megtortenhet! Remeljuk mindenkinek baba lesz ebben a honapban🤞🏼👶🏼
Én is így voltam 23as.
Teszteltem, negatív. De enni nem tudtam ami eléggé fura volt, kényszer volt az evés. Erre másnap reggel nagyon halvány pozi.. majd két nap mulva már szép erős csik🙈
Tehát nekem az elmaradt menszesz után 2nappal lett nagyon halvány pozi, de egyből tudtam nem lesz semmi probléma, mostmár 14hós nagylány🥰
Majd írjatok! 20,22es voltam
Nekem az elso babanal nagyon keson mutatta a teszt, 6 nappal a nemvart utan lett halvany pozitiv. Ez dec.24-en volt. 3 nappal kesobb pedig eros:)
Azota mar 20 honapos.
Szoval tenyleg barmi lehet 🤞🏼 Majd mindenki irja meg, hogy mi lett vele végül:)
16os, koszonom biztatast! :) jol esik nagyon, igen, titkon remenykedek azert megiscsak hatha! :)
15ös
2-es vagyok, nekem a szokásos menstruáció előtti mellfeszülés nincs, helyette hasfeszülés, szédülés van🤷🏼♀️
Nem tudom van e jelentősége🤷🏼♀️
28, nekem meg pont mellfeszules van és has szurka meg nincs 🤣
Tegnap előtt meg nagyon keményen szurkalt jobb oldalt de reggelre elmúlt. Nem tudom mi lehetett de tegnap reggelre volt egy rózsaszín csik a wcpapiron
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!