Férjem nem akarja a babát. Mit tegyek?
Lassan 9 éve házasok vagyunk, szeretjük egymást de eléggé rossz lett a szexuális életünk..a férjem megkért hogy tegyük kicsit változatosabbá az intim együttléteinket és bevontunk még egy párt akiket régóta ismerünk.Részleteket nem írnék, a lényeg hogy a férjemmel és a másik férfival egyaránt megszakítással voltam. Nem gondoltam hogy teherbe eshetek de megtörtént...most 8 hetes terhes vagyok.Mikor kiderült hogy baba lesz a férjem teljesen kiakadt, hisz nem terveztünk gyereket és főleg nem ilyen bizonytalan helyzetben.
Egyáltalán nem akarja a babát hisz 50% hogy az övé...de én úgy érzem hogy csak tőle lehet..nem tudom megmagyarázni!
Kérlek ne ítélkezzetek de próbáljatok segíteni hogy meg tudjam győzni. Ebbe a 4-es együtt létbe is érte mentem bele ,hogy ne hogy megcsaljon, elhagyjon.
Ha megtartom a babát úgy néz ki elköltözik, viszont abba belehalok. Akkor inkább nem tartom meg...viszont ettől a gondolattól is megszakad a szívem.
35 vagyok, lehet soha többet nem lesz gyerekem...teljesen össze vagyok zavarodva ...mit tegyek hogy örüljön a babónak és ne kelljen abortuszra mennem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!