Férjem nem akarja a babát. Mit tegyek?
Lassan 9 éve házasok vagyunk, szeretjük egymást de eléggé rossz lett a szexuális életünk..a férjem megkért hogy tegyük kicsit változatosabbá az intim együttléteinket és bevontunk még egy párt akiket régóta ismerünk.Részleteket nem írnék, a lényeg hogy a férjemmel és a másik férfival egyaránt megszakítással voltam. Nem gondoltam hogy teherbe eshetek de megtörtént...most 8 hetes terhes vagyok.Mikor kiderült hogy baba lesz a férjem teljesen kiakadt, hisz nem terveztünk gyereket és főleg nem ilyen bizonytalan helyzetben.
Egyáltalán nem akarja a babát hisz 50% hogy az övé...de én úgy érzem hogy csak tőle lehet..nem tudom megmagyarázni!
Kérlek ne ítélkezzetek de próbáljatok segíteni hogy meg tudjam győzni. Ebbe a 4-es együtt létbe is érte mentem bele ,hogy ne hogy megcsaljon, elhagyjon.
Ha megtartom a babát úgy néz ki elköltözik, viszont abba belehalok. Akkor inkább nem tartom meg...viszont ettől a gondolattól is megszakad a szívem.
35 vagyok, lehet soha többet nem lesz gyerekem...teljesen össze vagyok zavarodva ...mit tegyek hogy örüljön a babónak és ne kelljen abortuszra mennem??
a férjed egy szemét, amiért bevont egy másik párt is, gusztustalan.
azért meg még nagyobb szemét, mert el akarja vetetni veled a babát. ő a hibás, amiért rádkényszerített egy másik férfit is. igazságtalan és mocsok, önző dög.
tartsd meg a babát, őt meg dobd ki a p.csába.
majd lesz egy olyan férfi, akinek nem lesz szüksége melletted ilyen pótlékokra.
kiherélni az ilyen férfiakat!
SZia!
Igaz, én csak egy 25 éves "csitri" vagyok, de egy kislány anyukája!
Soha, senkiért, egyetlen ember miatt se mondanék le a lányomról!
Tartsd meg azt a csöppséget! Nem kérdés!
Ha a férjed így áll a dologhoz tudom sajnálni- de valószínű, hogy pár év múlva szétmennétek a hozzáállása miatt, és akkor se férj se baba!
Legyél anyuka, ha egyszer megadatott! Nem fogod megbánni! :)
Tartsd meg a babádat. Gyereked lehet, hogy több nem lesz, férjed viszont lehet még másik is. Idővel a párod is változhat, megszeretheti a babát.
De azért ilyen szituációba belemenni...(!)
:(
50%-ban az övé is lehet, azt azért ne felejtse el,
lehet, hogy van intrauterin apasági vizsgálat, de az nem biztos, hogy jó a magzatnak, ha már megszületett, akkor inkább
mindenképp tartsd meg!!!
Sajnállak h ilyen pasit szeretsz.
És úgyis őt választod, úgyh nem tanácsolok semmit.
2 gyerekes anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!