Ha Te lennél az illetékes döntéshozó, engednéd, hogy a császármetszés, mint szülési opció, szabadon választható legyen?
Nyilván tudjuk, hogy a kismama ma már szabadon, egyéni belátása szerint dönthet, de ugye a hivatalos felállás alapján a császármetszés, mint eljárás, nem szabadon választható. Csak ha a helyzet megkívánja.
Arra lennék kíváncsi, hogyha az anyukák, kismamák, átlag emberek dönthetnének, akkor megengednék-e, hogy a szülő nő ugyanolyan lehetőségként választhassa a császármetszést, mint mondjuk az epidurális érzéstelenítést, vagy a teljesen hagyományos szülési módot. Természetesen saját felelősségre.
Kérnék szépen minden válaszolót, hogy a téma provokatív volta miatt ne kezdjünk személyeskedni, vagy veszekedni. Nem az a cél, hogy jól lepontozzuk egymást! Számomra minden kulturáltan megfogalmazott vélemény hasznos!
"Most miért? Én élvezem, ahogy a 70%- os küzd. Neki főleg nem engedném a császárt..."
Na, kibújt a szög a zsákból.
Még az a szerencse, hogy nem ilyenek ülnek döntési helyzetben, mint te.
Szánalmas tyúk vagy.
Te meg az ellenzéséből csinálsz hadjáratot.
Kinek mi köze hozzá, hogy valaki hogyan szül?
Itt a véleményünket kérdezték.
Én meg megtiltanám a hüvelyi szülést, szüljön mindenki császárral. Lehet fröcsögni. De kb ti is ezt csináljátok, csak fordítva.
Nem mindegy nektek, h ki hogy szül?
"Nem, nem engedném hogy válaszható legyen. Egész egyszerűen azért mert a jó Isten nem ezt rendelte. egyszerűen természetellenes. nem így kell megszületnie egy csecsemőnek."
Az unokanővéremet nem császározták meg hanem vákuummal szedték ki belőle a babát akinek most ez miatt maradandó sérülése lett. A kislány már 3éves.
Mond el nekem, hogy mit vétett ez a kisgyerek hogy a te jó istened ezt tette vele????
Ha nem várnak egy napig hanem megcsászározzák mondjuk 10óra szenvedés után lehet nincs baja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!