Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha Te lennél az illetékes...

Ha Te lennél az illetékes döntéshozó, engednéd, hogy a császármetszés, mint szülési opció, szabadon választható legyen?

Figyelt kérdés

Nyilván tudjuk, hogy a kismama ma már szabadon, egyéni belátása szerint dönthet, de ugye a hivatalos felállás alapján a császármetszés, mint eljárás, nem szabadon választható. Csak ha a helyzet megkívánja.

Arra lennék kíváncsi, hogyha az anyukák, kismamák, átlag emberek dönthetnének, akkor megengednék-e, hogy a szülő nő ugyanolyan lehetőségként választhassa a császármetszést, mint mondjuk az epidurális érzéstelenítést, vagy a teljesen hagyományos szülési módot. Természetesen saját felelősségre.

Kérnék szépen minden válaszolót, hogy a téma provokatív volta miatt ne kezdjünk személyeskedni, vagy veszekedni. Nem az a cél, hogy jól lepontozzuk egymást! Számomra minden kulturáltan megfogalmazott vélemény hasznos!

2013. júl. 16. 20:21
 71/104 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem nekünk kell meghozni ilyen törvényeket, így teljesen felesleges egymásnak esni.
2013. júl. 17. 23:40
 72/104 anonim ***** válasza:
24%
Most miért? Én élvezem, ahogy a 70%- os küzd. Neki főleg nem engedném a császárt...
2013. júl. 18. 07:08
 73/104 anonim ***** válasza:
62%

"Most miért? Én élvezem, ahogy a 70%- os küzd. Neki főleg nem engedném a császárt..."

Na, kibújt a szög a zsákból.

Még az a szerencse, hogy nem ilyenek ülnek döntési helyzetben, mint te.

Szánalmas tyúk vagy.

2013. júl. 18. 08:23
 74/104 anonim ***** válasza:
86%
Nem ő szánalmas, hanem aki már hadjáratot csinál a császarmetszés védelmében.
2013. júl. 18. 08:49
 75/104 anonim ***** válasza:
16%

Te meg az ellenzéséből csinálsz hadjáratot.

Kinek mi köze hozzá, hogy valaki hogyan szül?

Itt a véleményünket kérdezték.

2013. júl. 18. 11:18
 76/104 anonim ***** válasza:
77%
Én egyszer írtam egy rövid véleményt, azt nem nevezném hadjáratnak.
2013. júl. 18. 12:50
 77/104 anonim ***** válasza:
12%

Én meg megtiltanám a hüvelyi szülést, szüljön mindenki császárral. Lehet fröcsögni. De kb ti is ezt csináljátok, csak fordítva.

Nem mindegy nektek, h ki hogy szül?

2013. júl. 18. 13:07
 78/104 anonim ***** válasza:
72%
Nem engedném, hogy választhassanak, viszont kötelezővé tenném, hogy fájdalom csillapítás, EDA a nap 24 órájában bármikor elérhető legyen. Ez a véleményem egy 2 éve történt császár után, amiből a mai napig nem evickéltem ki normálisan. A fiam beteg lett a műtét alatt, fertőzést kapott,majd lélegeztető stb... Ezt csak azért írom le akik azt szajkózzák jobb a gyereknek a császár... na persze :-DDD hál Isten rendbe jött de nem kívánnám ellenségemnek se azt az időszakot...
2013. júl. 18. 13:35
 79/104 anonim ***** válasza:
21%

"Nem, nem engedném hogy válaszható legyen. Egész egyszerűen azért mert a jó Isten nem ezt rendelte. egyszerűen természetellenes. nem így kell megszületnie egy csecsemőnek."

Az unokanővéremet nem császározták meg hanem vákuummal szedték ki belőle a babát akinek most ez miatt maradandó sérülése lett. A kislány már 3éves.

Mond el nekem, hogy mit vétett ez a kisgyerek hogy a te jó istened ezt tette vele????

Ha nem várnak egy napig hanem megcsászározzák mondjuk 10óra szenvedés után lehet nincs baja?

2013. júl. 18. 13:40
 80/104 anonim ***** válasza:
2013. júl. 18. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!