Második baba akkor is gyorsabban jön, ha az első császár volt?
Ez talán függ attól is, hogy a császár előtt hagyták-e vajúdni, és mennyire tágult ki.
Szerintem ha már valamennyire hagyták tágulni, akkor a szervezet azért "emlékszik" erre.
Ha programcsászár volt nulla vajúdással, akkor inkább olyan lehet, mint az első szülés.
De ez csak "gyanakodás", nekem nem volt még császárom, csak három hüvelyim.
1.császár volt,faros baba, elfolyt a magzatvíz, bementünk a kórházba, vizsgálatok,vajúdás, de úgy felgyorsult a tágulás hogy behívták a dokimat hogy menjünk azonnal a műtőbe, 4óra volt az egész, magzatvíz elfolyástól a metszésig.
2.babát nagyon szerettem volna természetesen, ittam a málnalevélteát, lefordult, doki utolsó 2 hétben kézzel is tágított, itt is spontán folyt el a magzatvíz és innentől számítva 4órára megszületett a baba, jó ha 2órát voltam a szülőszobán.Ráadásul ő 3500g-os volt, az első 3100. Nem hiszem h az elsős vajúdás miatt emlékezett a szervezetem, szerintem alkat, szerencse és lelki ráhangolódás is bejátszik, sőt akik elsőre is természetesen szültek, ott már a rutin is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!