Bajcsyban szült valaki császárral mostanában? Ha igen, leírnátok mindent ami eszetekbe jut? Elejétől a végéig ha lehet!
Hát nem most, hanem 3éve, de szerintem nem változott :)
Szóval császár volt a betegségemből adódóan, vajúdnom kellett. A dokim Dr.Mosonyi Péter volt, jó szívvel ajánlom. Nagyon kedves, rendes, szabadnapján jött be (szabadságon volt) és végig bent volt azalatt a 3nap alatt,amíg mi is. 1ágyas szobában voltam-nem a vip ben,mert nem kell nekem tévé meg külön wc :) Este született a kislányom a férjem bent maradhatott velem,ameddig akart. A csecsemősök nagyon kedvesek (főleg az Erika, és a Lizi) szülésznőm volt: Garáné Magdika. Nem az a tutujgatós féle, de nem is bánom. Jobb szeretem ha valaki felkészít, mintsem hogy simogasson. Mindent összevetve nagyon szép szülésem volt, mindenki nagyon kedves volt, nem volt komplikáció. A műtétre nem jöhetett be a férjem (azt mondták nincs annyi nővér kapacitás h az Apákat is ellássák :) ) A hegem pont bugyi alatt van, kb 10centi. Hasfogót nem ajánlottak,és lapos a hasam :) A szoptatást és a technikákat megtanították. A baba aludhatott velem (csak első este nem,mert altatót kaptam)Szóval szép volt jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!