Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült mostanában valaki...

Jtancsi kérdése:

Szült mostanában valaki császárral Fenyőházi Jenőnél az Istvánban? Tapasztalatok? Mennyit kér érte?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Az orvosod?

Mert nemrég írtam ki pont egy ilyen kérdést,de a Telkiben szeretnék nála szülni:)

Egyszer voltam nála,Neked milyen benyomásaid vannak?

2013. jan. 14. 23:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, hozzá járok terhesgondozásra, a 32.hétben vagyunk már. Én teljes mértékben elégedett vagyok vele. Talán picit szórakozottnak tűnik, és nem magyaráz el mindent olyan szájbarágósan, de nekem erre nincs is igényem. Végülis az a lényeg, hogy ő képben legyen :) Szakmailag, emberileg korrekt. Amikor telefonálok, mert kérdésem/gondom van, mindig elérhető.

Egyébként úgy tudom, Telkiben fix tarifák vannak...

2013. jan. 15. 07:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen,igen én nem is a tarifák miatt érdeklődöm,hanem,hogy mennyire vagy megelégedve a dokival.

Egyszer voltam nála,szimpatikus volt,de ahogy írtad,kicsit szórakozott,engem sem zavart annyira,a szájbarágós dokikat én sem kedvelem.

Mikorra vagy kiírva?

Szent Istvánnal meg vagy elégedve?Én is gondolkoztam rajta,voltam is bent,de eléggé elborzasztott amit láttam belőle...:(

2013. jan. 15. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!