Tapasztalatok mostanában a kistarcsai kórházban a
szülésről? Milyenek a csecsemősök? Érdemes fizetős
szobába menni?
Én nem a kistarcsai kórházban szültem, hanem a Bajcsy-ban, de szerintem mindenképpen érdemes fizetős szobába menni. 3 napig tartottak bent, első 2 éjjel egyedül voltam a szobában, 3. éjjelre jött egy másik anyuka, szintén első babás. Mai napig tartjuk a kapcsolatot, 14 hósak a lányaink. Szerintem mindenképpen nyugodtabban zajlanak a kórházas napok ha nem 5-6 anyukával vagy egy szobában. Persze szerencse is kell hozzá, hogy épp legyen szabad fizetős szoba.
Könnyű szülést! :-)
2011. okt. 24. 10:08
Kifelejtettem, hogy főleg azért jó a fizetős szoba, mert ahhoz külön fürdőszoba tartozik, és hát lehet, hogy a kistarcsai kórházban nem úgy van, de ne tudd meg, hogy a Bajcsy-ban a közös fürdő/wc helyiségek milyen kritikán aluli állapotban voltak. És nem a kórház miatt. Elképesztő, hogy mennyire igénytelen tudnak lenni a nők, nem is értem. Wc nincs lehúzva utánuk, sokan oda járnak dohányozni, széthagyják a véres betéteket. Döbbenet. Tisztelet a kivételnek, biztos nem mindenki ilyen, ahogy én sem. De a fizetős szobában legalább csak 2-3 anyukára jut fürdőszoba, és az mindig tiszta és kulturált volt.
2011. okt. 24. 10:12
Szia!
Nekem az egyik ismerősöm szült ott a Flór Ferencre gondolsz ugye? Ő fizetősbe volt, és két ágyasat választott! Volt saját fürdő és Wc is! Nem panaszkodott senkire és semmire, a csecsemősök aranyosak, akkor hozták a gyereket amikor éhes volt és kérte! Én a Péterfybe szültem, ott non-stop velem volt a gyerek, amikor mondtam, h legalább pár órát szeretnék aludni, és nyugodtabb lennék, ha bent lenne náluk, mert ugye ott van légzésfigyelő ( én nagyon parás vagyok) akkor húzták a szájukat! Ilyen nem volt a Flórba, ott akkor hozták a gyereket amikor kellett!
Ez fél éve kb., és szerintem mindenképpen érdemes a fizetősbe menni!
2011. okt. 24. 14:14
1.,2. vagyok, a Bajcsy-ban nem kell napi 24 órában veled lennie a babának, ha nem akarod, de reggel 6-ra menni kellett érte a csecsemősökhöz. Ha napközben kérted, vissza lehetett tolni hozzájuk. Nekem pl. hogy el tudjak menni zuhanyozni, és mondjuk nem volt senki látogató éppen, aki vigyázott volna a babára muszáj volt, nem hagyhattam egyedül a szobában. Viszont arra készülj lelkileg, hogy minden csecsemős mást mond akár még ugyanabban a kérdésben is. Nálunk az egyik azt mondta, hogy hintőporozzam a baba fenekét pelenkázáskor, a másik meg popsikrémet kent rá. Ezek apróságok, de ne akadj fenn rajta. :-)
2011. okt. 24. 14:23
HÁT úgy látom, csak én szültem ott az eddig válaszadók közül. Igy talán az én válaszom hasznosabb lesz számodra. 3 hete szültem. érdemes fizetősbe menni, igen. MIndenképpen. A csecsemősöket utáltam most is és az első lányomnál is. Arrogánsak és rohadtul nem érdekli őket, h van valami problémád.
2011. okt. 24. 21:30
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Első babámat én is a Bajcsyban szültem,de akkor teltház volt, nem tudtam fizetős szobába menni.
Remélem most Kistarcsán sikerül.
Ott szültem a Flórban egy éve,nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt a csecsemősökkel,a baba velem volt végig,a fizetős szobát ajánlom ha anyagilag nem gond,mert a 6 ágyas szoba messze kint a fürdőszoba a folyosón nem annyira jó.
2011. okt. 25. 12:43
8/10 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott még egy kérdés: Epidurális érzéstelenítést kérhetek?
Szia érdekelne,hogy kaptál edat végül a szüléshez?
2012. júl. 23. 17:09
10/10 A kérdező kommentje:
Szia!
Sürgősségi császár lett végül, altattak.
Kapcsolódó kérdések: