Császármetszés után miért nem lehet pár napig nyers gyümölcsöt enni?
Figyelt kérdés
Nekem azt mondták a kórházban nem lehet. Másnak sem ajánlották?2013. júl. 10. 14:33
1/5 anonim válasza:
Nem csak gyümölcsöt de semmit nem lehetett, az első napokban,de más műtétnél sem, első nap csak krumplipürét adtak!
2/5 anonim válasza:
Nálunk ilyen nem volt. Késő este császároztak, másnap délelőtt az őrzőből áttettek az osztályra, dél körül mentünk ebédelni. Volt leves, második és almakompót. Semmi tiltás nem volt.
3/5 anonim válasza:
Nálam sem volt semmi tiltás. Sőt, mielőtt felállítottak volna, kérdezte a nővérke, hogy hozzon-e szendvicset. Nem kértem, de a nálam lévő tejszeletet megettem a javaslatára.
Hat óra felé csoszogtam át az őrzőből a szobámba, ugyanúgy kaptuk a reggelit, ebédet, vacsorát, mint aki simán szült.
4/5 anonim válasza:
5kor császároztak délután. Reggelit már kaptam és ebédet-vacsorát. Addig pürésítettet, amíg nem volt széklet, még barackot is kaptunk az ebédhez....
5/5 anonim válasza:
Kérdésnél maradva :)
Arra kell figyelni, hogy ne legyen székrekedésed, mert a haspréstől szétnyílhat a friss hasi seb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!