Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után miért nem...

Császármetszés után miért nem lehet pár napig nyers gyümölcsöt enni?

Figyelt kérdés
Nekem azt mondták a kórházban nem lehet. Másnak sem ajánlották?
2013. júl. 10. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem csak gyümölcsöt de semmit nem lehetett, az első napokban,de más műtétnél sem, első nap csak krumplipürét adtak!
2013. júl. 10. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk ilyen nem volt. Késő este császároztak, másnap délelőtt az őrzőből áttettek az osztályra, dél körül mentünk ebédelni. Volt leves, második és almakompót. Semmi tiltás nem volt.
2013. júl. 10. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálam sem volt semmi tiltás. Sőt, mielőtt felállítottak volna, kérdezte a nővérke, hogy hozzon-e szendvicset. Nem kértem, de a nálam lévő tejszeletet megettem a javaslatára.

Hat óra felé csoszogtam át az őrzőből a szobámba, ugyanúgy kaptuk a reggelit, ebédet, vacsorát, mint aki simán szült.

2013. júl. 10. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
5kor császároztak délután. Reggelit már kaptam és ebédet-vacsorát. Addig pürésítettet, amíg nem volt széklet, még barackot is kaptunk az ebédhez....
2013. júl. 10. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdésnél maradva :)

Arra kell figyelni, hogy ne legyen székrekedésed, mert a haspréstől szétnyílhat a friss hasi seb.

2013. júl. 15. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!