Milyen vizsgálatokat csinálnak szülés utáni 6 hetes kontrollon ha császárral szültem?
Figyelt kérdés
Van UH vizsgálat és ellenanyag szűrés (vérvétel)is? Negatív a vércsoportom.2013. júl. 11. 16:29
1/5 anonim válasza:
Engem meg sem vizsgált. Írt fel fogamzásgátlót, és ennyi. Még a hegemet se nézte meg.
3/5 anonim válasza:
Hüvelyi vizsgálat volt,megnézte a hegemet is,de uh nem volt.
4/5 anonim válasza:
Megnézte a hegemet,volt vizsgálat és UH is.
Megkérdezte tervezünk e tesót és mikorra,valamint megkérdezte írjon e fogamzásgátlót.
5/5 anonim válasza:
Megnézte a heget, vizsgált és csinát UH-t is. ellenanyag szűrést nem csinálnak szülés után. Ha a baba vércsoportja pozitív volt, kellett hogy kapj a szülés után anti D-t. Én is negatív vagyok, és a kórházban megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!