Ha nem csinálnak uh-ot szüléskor, akkor honnan tudják, hogy fekszik a baba?
Figyelt kérdés
Első babát várjuk és nem tudom még, hogyan mennek a dolgok, szóval, ha butaságot kérdeztem, akkor bocsi :-D2013. júl. 11. 07:51
1/9 anonim válasza:
Benyúlnak és érzik vagy nem érzik a baba fejét.
2/9 anonim válasza:
Ja és a ctg-t is máshogy kell felrakni faros és nem faros baba esetén, máshol van a szívhang.
3/9 anonim válasza:
Az utolsó hetekben már nem szokott megfordulni (nincs helye). De ki is tudják tapogatni hason keresztül, kb. milyen irányban áll.
4/9 anonim válasza:
ctg -t raktak rám, és ott egyértelműen kiderül, hol a baba buksija
5/9 anonim válasza:
Megvizsgálnak.:) Érzik a baba fejét.Meg egyébként hason keresztül is el tudják dönteni,hogy hogyan fekszik a babád.
6/9 anonim válasza:
Leopold féle műfogásnak hívják. A kismamák csak egy egyszerű simításnak érzik a hason, de gyakorlott orvos seperc alatt megmondja, hogy fekszik a baba, két három körzés után is:
7/9 anonim válasza:
Nekem pont a szülésem napján tapogatta meg a hasamat a szülésznő, amikor ugye még nem volt jele a szülésnek és akkor mondta, hogy hogyan fekszik bennem a fiam, hogy mije hogy van.
Szóval nem kell hozzá ultrahang.:)
8/9 anonim válasza:
Nagyjából úgy, ahogy azt is megállapítják, hogy áll a baba a beékelődéssel.
9/9 anonim válasza:
ez hülyeség, hogy az utolsó napokban nem szokott megfordulni, mert nincs helye!!
dehogynem!!!
mind3 gyerekem utolsó napokban fordult lefelé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!