Ha farfekvéses a baba, hanyadik héten csinálnak császárt?
Amikor beindul a szülés, akkor még garantáltan nem lóg ki semmije a babádnak sehová, főleg nem első gyereknél...
Ennyire nem megy gyorsan egy szülés hidd el.
Nekem a harmadik van most harántban, már 39. hetet is betöltöttem, de egyértelműen várunk. I
Igaz, én farosan is megszülöm, ha popsival van előre, két esetben lesz császár: ha nem ékelődik be semmijével (sem fej, sem popsi), vagy ha mint írod, valamelyik végtagjával van lefelé, mert az valóban veszélyes.
Amúgy nekem elmondta a menetet a szülésznő:
beindul a szülés, bemegyünk, csinálnak kézi vizsgálatot és UH-t, és az alapján mérlegelik a továbbiakat.
Pont múlt héten volt így a barátnőm. Faros volt a babájuk, végig tudták. Itt az a protokoll, hogy ha a babával minden rendben van és magától beindul a szülés, akkor hagyják vajúdni az anyukát és csak utána császározzák. Náluk magától beindult a 39. héten, 10 órát vajúdott, túlhordásnál nem tudom, mi a menetrend.
32 hetes kismama
38. héten a programozott császárt szokták megcsinálni.De ezt csak akkor választják,ha valami gond van és vagy az anyára vagy a babára veszélyes lenne a szülés megindulása.
A szülés beindulásakor nem lóg ki semmije a babának,legrövidebb idő is amit hallottam beindulástól a baba kibújásáig 2-3 óra.Ez alatt az idő alatt rengeteg minden történik/történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!