Ha a szülés pillanatáig nem fordul meg a farfekvéses baba, megpróbálják külső segítséggel megfordítani. Visszautasíthatom ezt az "eljárást"?
Én csak annyit szeretnék neked írni,hogy ne akarj császárt...
Nekem az volt,borzasztóan fáj a seb,mert ez egy nagy hasi műtét.
Én mindent megadtam volna,ha ki tud bújni egyedül.
3.5 hós kicsi fiú anyukája
Szia! 39 hetes vagyok szintén farfekvéses babával, aki mondhatni az első pillanattól kezdve csücsül (UH-on más helyzetben még nem láttam:)).
Előre bocsátom, az orvosomban 100%-ig megbízom, akárcsak a szülésznő ismerősömben. Felvetettem nekik ezt a lehetőséget (hogy megfordítsák), de visszautasították, mondván nem jó így beavatkozni a dolgokba, főleg hogy 50-50% az esély arra, hogy sikerül is. Így tapasztalták. Csak kíváncsiságból kérdeztem rá, mert én sem szeretném ezt a beavatkozást. Hiszem azt, a babám azért csücsül, mert neki így jó. Nekem pedig ez a legfontosabb. Tudom, mivel jár a császár, vállalom.
Szerintem kérheted a beavatkozás mellőzését. De, ahogy írtad, még van időtök.
Jó egészséget!
Szia!
Én azt hallottam, hogy a baba megfordítása kockázatos és fájdalmas is.
Szerintem se ragaszkodj mindenáron a császárhoz, faros babát is meg lehet szülni hüvelyi úton. Ahogy írták, az egy nagy hasi műtét.
Nekem volt 1 hónapja (ui faros babával), és nem egy leányálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!