Szülés után hány nappal/héttel szívódik fel/lökődik ki a varrat? Illetve a külső varrat is kijöhet magától?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 14:52
1/6 anonim válasza:
Nekem azt mondták kilöködik magától (egy volt még bent) hát nem jött ki, begyulladt, 3 hét múlva mehettem vissza a dokihoz.
a külső varratot szerintem az a jó ha mindenképp kiszedik!!
2/6 A kérdező kommentje:
És az hogy begyulladt azt hogy érezted?Mert én most szűltem 2 hete és érzek egy varratot ami úgy feszít hogy alig bírok menni,meg ülni a wcn!Fájni nem fáj csak olyan mintha szét akarnék szakadni!
2009. aug. 21. 15:20
3/6 anonim válasza:
Nekem 6 nappal szülés után volt ilyenem.
Egy mélyöltésem rendetlenkedett, meg belül hematóma volt (vagy mi, nem mondták, csak hallottam).
Elég volt napi 3x jegelni.
Nézesd meg, biztos, ami biztos.
4/6 anonim válasza:
Nekem a külső varratokat kiszedték még a kórházban, a belsők szülés után kb. 1,5 héttel itthon "potyogtak ki".Volt belőlük pár... :-(
5/6 anonim válasza:
Szerintem semmi gond,nekem is fájt,feszített,űlni állni nem tudtam a varrat miatt.
Valószínű,h ahogy húzódik a seb és környéke szárad,ezért érzed.
Nekem 4 hét után potyogtak ki a varrataim -külső,belső és szépen gyógyúlt.
Neked azrt még "friss" a seb:)
6/6 anonim válasza:
Nekem a belső varratok kb 2 hét után jelentek meg, a külsőt még a kórházban kiszedte a dokinő. Én sem tudtam sokáig ülni még itthon sem annyira fájt, a sógornöm aki 4 gyereket szült az javasolta a forró vizet( természetesen amit kibirsz, nem tűzforróra gondolok) hogy fürdéskor ott lent zuhanyoztassam, nekem nagyon bejött 2 nap alatt enyhitette a fájdalmat,1 hét után meg semmi bajom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!