A császárnál a gerincbe adott érzéstelenítő mikor beadják milyen érzés? (nagyon félek tőle) Farfekvéses a baba és 90 % hogy császár lesz.38 hetes km.
nekem nem volt semmi különös egy kis szúrás és kész.
csak az volt a rossz hogy két fájás között adták be mert sűrgősségi császárom volt.
ne izgulj két szúrás az egész. nem lesz semmi gond.
szorítok hogy meforduljon:)
könnyű szülést
Szia! Csak egy picit fogod érezni nem lesz semmi baj!
Akkor már amúgy sem ezen fogod törni a fejed hanem, hogy már csak pár perc választ el attól hogy a csodálatos kisbabádat lássad!
Ne aggódj!
Élvezd ki a hátralevő időt a terhességednek és pihenj sokat!
Ne idegesítsd magad ilyen hülyeségeken! Az én babám is farfekvéses volt és teljesen egészségesen született és azóta sincs semmi baja.
Amúgy először kapsz majd egy kisebb injekciót, ami érzésteleníti azt a területet, ahová az igazi érzéstelenítőt kapod, így fájni nem is fog igazán.
Az én kisfiam is faros volt, de más is közrejátszott, hogy császár lett. Az érzéstelenítést nem is éreztem, egyszercsak döntöttek hátra, hogy kész van.
A kisfiamnak kötött volt a csípője és voltak nyaki problémái is, de nem ezek miatt volt faros, hanem pont a faros fekvése miatt alakultak ki ezek a gondok. Hozzátartozik, hogy nagyon hosszú volt, 60 cm, és mivel nem fért el, ezért volt kényszertartásban. 3 hónapos korára teljesen rendbe jött, csak tornáztatni kellett és terpesz pelusozni.
ne idegeld magad!!! a tesóm faros volt,én haránt feküdtem,kutya bajunk se volt soha,tesómnak még műtéte sem,nekem is csak mandula,meg császár..
az érzéstelenítő beadásnál én inkább nyomást,mint szúrást éreztem,egyáltalán nem gáz hidd el..
és a császártól se félj,nem kellemes az első felkelés,de én mire mentem haza-5.nap-már minden ment simán.
azért próbáld befordítani,legyél naponta párszor négykézláb úgy,h a fejed lejjebb legyen mint a feneked.
Szia!
Nem féljél nem fáj a gerincbe adott injekció. A fájásoktól észre sem fogod venni, vagyha igen egy nagyon kicsi kis szúrást.
Szoritok, hogy minden rendben legyen.
Én semmit nem éreztem. Még egy pici méhcsipést sem. Mikor lefektettek megkérdeztem, hogy akkor most nem kapok gerincbe semmit.
Ne aggódj!
Kitartást igy a végére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!