Császár után mennyi esélyem van a sima szülésre? Mik a tapasztalatok? Nem statisztikát kérek, hanem tapasztalatokat.
Elvileg megszülheted simán,ha van fogadott dokid akkor le tudod vele bezsélni.
Nekem esélyt sem hagytak,igaz nekem csak 16 hónap telt el a két császárom között.
Mit mond a dokid? Van dokid egyáltalán?
Az az igazság, hogy az én tapasztalom szerint orvosfüggő is a dolog! Az én dokim azt mondta, hogy két év után megpróbálhatnám a természetes szülést, de az első szenvedésemre elvisz inkább megcsászározni.
Ismerősöm faros babát szült meg császár után 3 évvel. Programozott császárja lett volna, de a gyerkőc olyan gyorsasággal jött, hogy nem volt idő császározni. S kijött pikk-pakk, gond nélkül szerencsére.
Szóval van pozitív példa is erre, de mondjuk én úgy hallottam nem ez az általános.
Én nem tudom- olvasom tapit is kérsz- nekem a barátnőm csaszi után 2,5 évvel természetes úton szült. Beindultak a fájások nála, és nem "vaciláltak". A heg kb. 2 év alatt forr be véglegesen és már nem keresztben vágnak.
De mondjon erről biztosabbat a dokid!!
Barátnőmnek első császár (farfekvés miatt), utána még 3 gyerek hüvelyi úton.
Kolléganőm: első császár (nem tágult), másodikat most fogja szülni, de mivel fájdogál a hege minden este, ez is császár lesz.
Nem tudom milyenek az esélyeid, ha nincs saját dokid, lehet, hogy egy ügyeletes inkább megcsászároz.
Legalább egy szülésznőt felkereshetnél (az anyagilag nem annyira megterhelő), hogy legyen melletted valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!