Császáros szülésröl tapasztalatokat kérek, föleg Bajai korházban szülteket?
Nekem 9 napja született császárral a kislányom Siófokon. F
Első baba és farfekvéses volt, ezért az orvos már előre felkészített, h kis esély van a természetes szülésre. Reggel 7-től 12-ig hagytak vajúdani, de az oxitocin infúzió ellenére sem tágultam egy ujjnyit se. Ekkor feltették a katétert, majd beadták az érzéstelenítőt, ami megváltás volt. Utána már semmit se éreztem, csak nagyon fáztam és remegtem a műtőben. A baba 12.15-kor lett meg, utána még 20-30 percig varrtak. A babát apuka mellére tették, engem meg a nőgyógyászatra vittek a szubintenzívre. Ott kaptam még infúziót és vagy fél órán át remegtem. Kb. 1 óra múlva már kezdtem érezni a sebet, jó pár órával később pedig a lábamat is tudtam mozgatni. Másnap hajnali 5-kor fel kellett állni, kivették a katétert és átvittek a gyerekágyas részre. 2-3 napig rossz volt felállni, nagyon lassan ment minden mozdulat, és nem is tudtam rendesen kiegyenesedni, de minden nappal jobban érzem magam. 5 nap után engedtek minket haza a kórházból. Másnap már takarítottam itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!