36 hetesen egyre közeledik a szülés ideje, és azon parázok, mi van olyankor ha a baba beszorul a szülőcsatornába, ha császárt már ilyenkor nem csinálnak?
Figyelt kérdés
Mit lehet olyankor tenni?Ugye kijön valahogy?Nagyon félek már a szüléstől is,de ez is egy félelmem,hogy nehogy baja legyen a Picimnek.2010. ápr. 19. 09:55
1/8 anonim válasza:
Nyugi! Ne parázz olyanon, aminek kevés az esélye! Egyébként ha mégis elakad, akkor vákuum segítségével ki tudják húzni a babát minden sérülés nélkül (max a feje búbján lesz egy kis púp vagy a kulcscsontja eltörik, de ez sok simán születő babánál is előfordul).
2/8 anonim válasza:
Mi így jártunk. Nálunk ugyan nem, de ebben az esetben tényleg vákumot használnak. Lett egy kis oxigénhiányunk, jártunk Dévényre, és azóta minden rendben.
3/8 anonim válasza:
Nekem is elakadt a válla, vákummal szültem, semmi baj nem lett, olyan gyors volt az orvos. A fejém mondjuk van egy kis búb, de már szépen húzódik vissza, alig látszik.
Ne aggódj, az orvos, ha azt látja, hogy biztosan nem fér ki, akkor megcsászároz.
K.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,remélem minden rendben lesz,Boldog babázást kivánok Nektek!
2010. ápr. 19. 14:00
5/8 anonim válasza:
Az én babóm is elakadt, s vákummal szedték ki! A kitolási szakaszt nagyon megszenvedtem hiába nyomtam nem jött ki. Azt mondta a doki, hogy azért volt ilyen nehéz, mert koponyavégű volt.
Semmi babaja nem lett a babámnak! :)
Monjuk furcsa érzés volt, hogy hirtelen kicsúszott belőlem!
"A"
6/8 anonim válasza:
Normál esetben minden babay koponyavégű...
7/8 anonim válasza:
Akkor lehet nem koponyvégüt mondott, hanem mást! Ki tudja már, hiszen szülés után eg yórával kezdete el magyarázni! A lényeg, hogy nehezen jött ki a kis Drágám!
"A"
8/8 A kérdező kommentje:
De az a lényeg hogy kijött a baba és egészséges!
2010. ápr. 21. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!