Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36 hetesen egyre közeledik a...

36 hetesen egyre közeledik a szülés ideje, és azon parázok, mi van olyankor ha a baba beszorul a szülőcsatornába, ha császárt már ilyenkor nem csinálnak?

Figyelt kérdés
Mit lehet olyankor tenni?Ugye kijön valahogy?Nagyon félek már a szüléstől is,de ez is egy félelmem,hogy nehogy baja legyen a Picimnek.
2010. ápr. 19. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyugi! Ne parázz olyanon, aminek kevés az esélye! Egyébként ha mégis elakad, akkor vákuum segítségével ki tudják húzni a babát minden sérülés nélkül (max a feje búbján lesz egy kis púp vagy a kulcscsontja eltörik, de ez sok simán születő babánál is előfordul).
2010. ápr. 19. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi így jártunk. Nálunk ugyan nem, de ebben az esetben tényleg vákumot használnak. Lett egy kis oxigénhiányunk, jártunk Dévényre, és azóta minden rendben.
2010. ápr. 19. 10:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is elakadt a válla, vákummal szültem, semmi baj nem lett, olyan gyors volt az orvos. A fejém mondjuk van egy kis búb, de már szépen húzódik vissza, alig látszik.

Ne aggódj, az orvos, ha azt látja, hogy biztosan nem fér ki, akkor megcsászároz.

K.

2010. ápr. 19. 13:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,remélem minden rendben lesz,Boldog babázást kivánok Nektek!
2010. ápr. 19. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Az én babóm is elakadt, s vákummal szedték ki! A kitolási szakaszt nagyon megszenvedtem hiába nyomtam nem jött ki. Azt mondta a doki, hogy azért volt ilyen nehéz, mert koponyavégű volt.

Semmi babaja nem lett a babámnak! :)

Monjuk furcsa érzés volt, hogy hirtelen kicsúszott belőlem!

"A"

2010. ápr. 20. 22:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Normál esetben minden babay koponyavégű...
2010. ápr. 21. 07:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor lehet nem koponyvégüt mondott, hanem mást! Ki tudja már, hiszen szülés után eg yórával kezdete el magyarázni! A lényeg, hogy nehezen jött ki a kis Drágám!

"A"

2010. ápr. 21. 11:23
 8/8 A kérdező kommentje:
De az a lényeg hogy kijött a baba és egészséges!
2010. ápr. 21. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!