Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek van teje mert nem...

Akinek van teje mert nem hajlando szoptatni?

Figyelt kérdés

Lattam mar ilyesmit.

Azoknak a teje nem csepeg kI magatol?

2016. ápr. 28. 21:43
 81/94 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne hidd azt, hogy mindenki Rád fókuszál, az csak egy dolog,hogy te írtad ki a kérdést!
2016. máj. 3. 11:04
 82/94 A kérdező kommentje:

Nem hiszem azt de ha valaki ugy ir jogosan haborit fel.

Amugy is megis h jon barki ahhoz h engem v.barkI mast eliteljen a cselekedetei es gondolkodasa felelmei miatt?:/

2016. máj. 3. 11:30
 83/94 anonim ***** válasza:
Pont ugyanúgy, ahogy sokan elítélik a prostitúciót, homoszexualitást vagy épp egyes gyereknevelési módszereket, munkakerülést. Ez nem feltétlen ítélkezés, vélemény, ami akár negatív is lehet. Ha nem tetszik a válasz,vagy nem tudod elviselni a kritikát, ami jelen esetben ráadásul nem is feléd irányult, akkor nem kell feltenni a kérdést. Te provokáltad ki. Kérdezhetted volna egyszerűen azt is,ami a kérdésed tartalmi leírásában szerepel, a miértjét pedig nem kellett volna kiemelned.
2016. máj. 3. 11:55
 84/94 A kérdező kommentje:
Eltudom viselnI, ha jogos... vagy ha en itelkeznek de en nem itelkezem. Igy nehez elfogadni azt h masok igen. Ennyi erovel te meg nemtudod elfogadni h en ilyen vagyok...na... mindegy.........
2016. máj. 3. 12:17
 85/94 A kérdező kommentje:
Menj mashova ha ennyire okos vagy itt azokbol van eleg. Nem emeltem ki a miertet csak leirtam... ketto nem ugyanaz mert nem a kerdesben szerepel.;) meg jo h lepereg rolam ez a sok megjegyzes AMIT UGY KAPOK H NEM is ismernek. Hmmm erdekes. Csak nem nekem!:)
2016. máj. 3. 12:18
 86/94 anonim ***** válasza:
50%
Pont azzal emelted ki,hogy az a fő kérdésed! Mindenkinek joga van elmondania a véleményét, akár tetszik neked,akár nem. Senkitől nem olvastam azt,hogy te mekkora aljadék vagy,mert TE aztán NEM AKAROD szoptatni a gyerekedet. Senki nem írt neked, névre szólóan ilyen megjegyzést,vedd már észre! Itt legtöbben azon morognak,hogy valaki azt mondja,hogy nem,mert akkor lógni fog,meg hasonlók,had mondjuk már el mi is,hogy 1. nem feltétlenül igaz, 2. ha lógni fog, akkor majd abból a pénzből, amit a tápszerre költene, felvarrathatja, szebb lesz,mint új korában,aztán mindenki boldog. De nem, ilyet nem szabad elmondani, nehogy valaki esetleg azt mondja, cseszd meg,ennek a gyogyósnak igaza van, mégiscsak szoptatni fogom a gyerekemet. Nem, ilyet nem szabad leírni,mert beletaposunk a kis lelki harmóniáidba. Ne ezen pörögj folyamatosan! Látom nem érdekel,mikor egyfolytában lököd a kommenteket!
2016. máj. 3. 12:26
 87/94 anonim ***** válasza:

Mi a célod ezzel a kérdéssel?

"Akinek van teje mert nem hajlando szoptatni?"

Ugyanis ez a kérdés teljesen értelmetlen! Mind tartalmi, mind stilisztikai formában!

Mielőtt bárki szövegértésén fennakadnál... az önkritika hasznos dolog ám!

Tehát első pontban még egyszer tedd fel értelmes formátumban a kérdésedet.

Mit szeretnél tudni?

2016. máj. 3. 12:30
 88/94 A kérdező kommentje:

Ertelmesebb emberektol mar a kerdes feltevèsènek a napján megkaptam a választ.:)

Kivancsi voltam h ha van tejuk miert apasztjâk el, esztetikai hibaktol tartanak, vagy gyogyszert szednek stb, stb....de mar reg megvan a valasz!;)

2016. máj. 3. 14:17
 89/94 anonim ***** válasza:
69%

Baromira nárcisztikus vagy öregem... ! Zéró önkritikával, fogalmazási nehézségekkel, de azért kioktatsz mindenkit.

Ha megvan a válasz, akkor provokációból emelted ki a kérdést? Ez ugyanis ellenkezik a fórum szabályzatával! Jó lenne, ha nem offolnátok szét ezt a hasznos holnapot trollkodással, ugyanis itt valóban fontos kérdéseket tesznek fel szülni készülő kismamák.

2016. máj. 3. 14:33
 90/94 A kérdező kommentje:

Nem nem azert emeltem ki, de mar nem tudom hol lehet visszavonni.

Telefonrol nem is fogok neked pontosan potyognI. Viszont te is ellentmondasz a szabalyzatnak, azzal, hogy itt kotozkodsz , ha unatkozol keress mas programot. Ne itt èld ki magad, van önkritikám. Tudom, hogy telefonrol lusta vagyok helyesen ìrnI, es h bizarr , amit erzek a szoptatással kapcsolatban,ettől függetlenul nem zarkozom el az elol, sot ha tehetem szoptatni fogok..egyszeruen nem ertem kinek mi joga megmondani egy anyának/leendo anyának , mit hogyan tegyen.. de legfőkèpp elitelni nincs jogunk a másikat! Csupán ennyi..

2016. máj. 3. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!