Akinek van teje mert nem hajlando szoptatni?
Lattam mar ilyesmit.
Azoknak a teje nem csepeg kI magatol?
Nem hiszem azt de ha valaki ugy ir jogosan haborit fel.
Amugy is megis h jon barki ahhoz h engem v.barkI mast eliteljen a cselekedetei es gondolkodasa felelmei miatt?:/
Mi a célod ezzel a kérdéssel?
"Akinek van teje mert nem hajlando szoptatni?"
Ugyanis ez a kérdés teljesen értelmetlen! Mind tartalmi, mind stilisztikai formában!
Mielőtt bárki szövegértésén fennakadnál... az önkritika hasznos dolog ám!
Tehát első pontban még egyszer tedd fel értelmes formátumban a kérdésedet.
Mit szeretnél tudni?
Ertelmesebb emberektol mar a kerdes feltevèsènek a napján megkaptam a választ.:)
Kivancsi voltam h ha van tejuk miert apasztjâk el, esztetikai hibaktol tartanak, vagy gyogyszert szednek stb, stb....de mar reg megvan a valasz!;)
Baromira nárcisztikus vagy öregem... ! Zéró önkritikával, fogalmazási nehézségekkel, de azért kioktatsz mindenkit.
Ha megvan a válasz, akkor provokációból emelted ki a kérdést? Ez ugyanis ellenkezik a fórum szabályzatával! Jó lenne, ha nem offolnátok szét ezt a hasznos holnapot trollkodással, ugyanis itt valóban fontos kérdéseket tesznek fel szülni készülő kismamák.
Nem nem azert emeltem ki, de mar nem tudom hol lehet visszavonni.
Telefonrol nem is fogok neked pontosan potyognI. Viszont te is ellentmondasz a szabalyzatnak, azzal, hogy itt kotozkodsz , ha unatkozol keress mas programot. Ne itt èld ki magad, van önkritikám. Tudom, hogy telefonrol lusta vagyok helyesen ìrnI, es h bizarr , amit erzek a szoptatással kapcsolatban,ettől függetlenul nem zarkozom el az elol, sot ha tehetem szoptatni fogok..egyszeruen nem ertem kinek mi joga megmondani egy anyának/leendo anyának , mit hogyan tegyen.. de legfőkèpp elitelni nincs jogunk a másikat! Csupán ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!