Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek van teje mert nem...

Akinek van teje mert nem hajlando szoptatni?

Figyelt kérdés

Lattam mar ilyesmit.

Azoknak a teje nem csepeg kI magatol?

2016. ápr. 28. 21:43
 11/94 anonim ***** válasza:
73%
Nekem egyértelmű,hogy ha lesz tejem, akkor szoptatni is fogom a kicsit, ha az nem megy,mert mondjuk fáj, akkor lefejném,és úgy adnám oda. Nem az én döntésem,hogy ki mit csinál, csak ne higyjétek,hogy a tápszer ugyanolyan jó,mint az anyatej. Bizonyítottan hatása van az immunrendszer kifejlődésére stb. Nem véletlenül van az sem,hogy egyes kórházakban megkérik a túl sok tejjel bíró anyukákat,hogy adják le, hogy más kisbabák is kaphassanak. Ezen azért biztos elgondolkoznék. De a ti dolgotok!
2016. ápr. 28. 22:36
 12/94 A kérdező kommentje:

Nem bun szerintem. Aki meg Rossz szemmel nezi az valoszinuleg nem tartozik azok koze akik fontosak szamunkra, tehat nem szamit a vèlemènye.

Sajna nekem is nagyon ahhoz tartozik..legalabb kicsit maradjak nő! Sokan ezert leneznènek biztosan..de az en eletem en elek benne es a donteseimmel. Ma mar nagyon jo tapszerek vannak es mar otthonis lehet kesziteni.:)

2016. ápr. 28. 22:36
 13/94 A kérdező kommentje:

En tapszeres voltam es noverem is. SemmI bajunk.

Batyank meg kapott anyatejet es allergias sok etelre, rossz az emesztese, a latasa a fogai es asztmas... nem feltetlen donto dolog az anyatej RENGETEG tapszeres babarol tudok.:) vagy aki az volt, de persze ment a zold kez! MindenkI velemenyet tisztelem, mindenkinek masak a nezetei. Lehet h ha ott lesz a kicsi rogton meggondolom magam, vagy mar elotte. Amig nem talaltam tokeletes part gyermeket sem terveztem nagyon sokaig. Most meg alig varom h jovore belevagjunk.:) :)

2016. ápr. 28. 22:42
 14/94 anonim ***** válasza:
29%
És témánál vagyunk.Bűn,ha,valaki nem szoptat.Látszik,hogy pasi vagy,fingod nincs az egészről.Gondolom,ha a nejednek(már ha van)nem lesz teje,egészségügyi okból nem tud szoptatni,akkor mehet a levesbe.Nem kötelessége senkinek sem szoptatni,a tápszer is ugyanolyan,mint az anyatej.Felnő a gyerek,és semmi bizonyíték nincs rá,hogy a tápszer rosszabb lenne.A Kiskegyed cikkjei,meg a napidoktor és hasonló oldalak nem bizonyítékok.
2016. ápr. 28. 22:42
 15/94 tothp ***** válasza:
72%

Tesssék már elolvasni. benne van: "ha egészségi állapota engedi"

A nejem 2 csemetét szoptatott és egyáltalán nem zavar a változás, amit ez rajta okozott, mert tudom miért van. minden egyebet leírtam ott. nem ismétlem....

2016. ápr. 28. 22:46
 16/94 A kérdező kommentje:

Egyetértek utolsóval , nem rosszabb annyival a tapszer mint azt sokan gondoljak es terjesztik !!!:)

Különben elég sok gyerek ,baba,felnőtt problémás lenne

Nagyon sok nőnek nincs teje

Sokan lehet h maradiak vagy úgy látják h aki nem szoptat rossz anya

Hat nem !! Nem egy anyát tudok a faluban es környékünkön ,aki szoptat es Iszonyú anyuka , veri a 4 éves picikét mások elott is

Hat annak hiába jutott anyatej :(

2016. ápr. 28. 22:48
 17/94 anonim ***** válasza:
64%
Én meg nem csinálnék gyereket olyan nőnek, aki előre kijelenti, hogy nem hajlandó szoptatni. Ezt lehet ítélkezésnek venni, akkor is ez a véleményem. Szerencsére a feleségemnek a legtermészetesebb dolog, hogy szoptatja a gyerekeinket.
2016. ápr. 28. 22:49
 18/94 A kérdező kommentje:

En nem is felek attól h a férjem mit szólna a változáshoz tudom h szeretne es h költenének plasztikara HA NAGYON KELL !!

En csak nem tudom elképzelni de sajnos. Nem olvastad el a fenti kommentjeim , hogy ez bizony változhat terhesség alatt vagy szülés után :) mindenki más ha nincs benne a helyzetben es mindenki más ha ott van

2016. ápr. 28. 22:50
 19/94 anonim ***** válasza:
77%
Persze, hogy változhat, főleg ha valaki bizonytalan. De amikor kategorikusan kizárja arra hivatkozva, hogy pl. elcsúnyul tőle a melle... Na azt az én gyomrom nem veszi be.
2016. ápr. 28. 22:53
 20/94 anonim ***** válasza:
66%

Ha valaki nem akar szoptatni, akkor ne vállaljon gyereket!

Én tapasztaltam,hogy sokan hiúságból nem hajlandók szoptatni és minden féle kifogást,kamu indokot találnak ki,csak hogy a mellüket megóvják a következményeitől.

Pedig akarat erő kérdése,hogy valaki szoptat vagy nem. Ha meg se erőlteti magát,nem is fog tudni.

Én az ilyen nőkkel nem értek egyet.

Akinek meg gusztustalan a szoptatás, az minek szült babát?

Felfogják vajon,hogy szoptatással az anya szervezetéből az újszülött immunglobulinokhoz jut,amik megvédik a betegségektől. A szoptatás a természetes immunitás passzív típusába tartozik. Tehát a baba immunrendszerét erősíti meg a szoptató anyuka.

NA már most ez egy tápszerben nem lesz meg.

2016. ápr. 28. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!