Akinek van teje mert nem hajlando szoptatni?
Lattam mar ilyesmit.
Azoknak a teje nem csepeg kI magatol?
Nem bun szerintem. Aki meg Rossz szemmel nezi az valoszinuleg nem tartozik azok koze akik fontosak szamunkra, tehat nem szamit a vèlemènye.
Sajna nekem is nagyon ahhoz tartozik..legalabb kicsit maradjak nő! Sokan ezert leneznènek biztosan..de az en eletem en elek benne es a donteseimmel. Ma mar nagyon jo tapszerek vannak es mar otthonis lehet kesziteni.:)
En tapszeres voltam es noverem is. SemmI bajunk.
Batyank meg kapott anyatejet es allergias sok etelre, rossz az emesztese, a latasa a fogai es asztmas... nem feltetlen donto dolog az anyatej RENGETEG tapszeres babarol tudok.:) vagy aki az volt, de persze ment a zold kez! MindenkI velemenyet tisztelem, mindenkinek masak a nezetei. Lehet h ha ott lesz a kicsi rogton meggondolom magam, vagy mar elotte. Amig nem talaltam tokeletes part gyermeket sem terveztem nagyon sokaig. Most meg alig varom h jovore belevagjunk.:) :)
Tesssék már elolvasni. benne van: "ha egészségi állapota engedi"
A nejem 2 csemetét szoptatott és egyáltalán nem zavar a változás, amit ez rajta okozott, mert tudom miért van. minden egyebet leírtam ott. nem ismétlem....
Egyetértek utolsóval , nem rosszabb annyival a tapszer mint azt sokan gondoljak es terjesztik !!!:)
Különben elég sok gyerek ,baba,felnőtt problémás lenne
Nagyon sok nőnek nincs teje
Sokan lehet h maradiak vagy úgy látják h aki nem szoptat rossz anya
Hat nem !! Nem egy anyát tudok a faluban es környékünkön ,aki szoptat es Iszonyú anyuka , veri a 4 éves picikét mások elott is
Hat annak hiába jutott anyatej :(
En nem is felek attól h a férjem mit szólna a változáshoz tudom h szeretne es h költenének plasztikara HA NAGYON KELL !!
En csak nem tudom elképzelni de sajnos. Nem olvastad el a fenti kommentjeim , hogy ez bizony változhat terhesség alatt vagy szülés után :) mindenki más ha nincs benne a helyzetben es mindenki más ha ott van
Ha valaki nem akar szoptatni, akkor ne vállaljon gyereket!
Én tapasztaltam,hogy sokan hiúságból nem hajlandók szoptatni és minden féle kifogást,kamu indokot találnak ki,csak hogy a mellüket megóvják a következményeitől.
Pedig akarat erő kérdése,hogy valaki szoptat vagy nem. Ha meg se erőlteti magát,nem is fog tudni.
Én az ilyen nőkkel nem értek egyet.
Akinek meg gusztustalan a szoptatás, az minek szült babát?
Felfogják vajon,hogy szoptatással az anya szervezetéből az újszülött immunglobulinokhoz jut,amik megvédik a betegségektől. A szoptatás a természetes immunitás passzív típusába tartozik. Tehát a baba immunrendszerét erősíti meg a szoptató anyuka.
NA már most ez egy tápszerben nem lesz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!