Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek van teje mert nem...

Akinek van teje mert nem hajlando szoptatni?

Figyelt kérdés

Lattam mar ilyesmit.

Azoknak a teje nem csepeg kI magatol?

2016. ápr. 28. 21:43
 31/94 tothp ***** válasza:
59%

Anyatej mióta van? néhány millió éve. és még élnek emberek. Tápszer mióta van? legfeljebb 70 éve? nagyjából mostanra távozott az első generáció, aki kaphatott effélét.senki sem tudja, hosszú távon mit okoz ez (és megannyi más "méregkeverés") Én a magam részéről jobban hiszek a sokmillió éves bevált receptnek, mint bármiféle kotyvaléknak. Szóval fontossági sorrendben:

1. anyatej, az ősi módszerrel

ha nem megy:

2. anyatej, nem annyira ősi eszközökkel

Ha ez sem működik, jöhet a tápszer. "oszt lesz, ami lesz"

2016. ápr. 28. 23:23
 32/94 A kérdező kommentje:

Nem pontoztalak le senkit sem fogok

Mindenkinek meglehet a véleménye erre van ez az oldal

Idegenek véleménye Érdekel de meg nem fogok sertodni cseppet sem :)

2016. ápr. 28. 23:25
 33/94 anonim ***** válasza:
41%
nyugi kérdező, ezen az oldalon csak "ősanyák" vannak, akik tökéletesen csinálnak mindent, szoptatnak 5 éves korig, sosem adnak édességet a gyereknek, csak bio cuccokból főznek minden nap, patyolat tiszta a ház, stb stb. ha nem ilyen vagy leszólnak, de ez van.
2016. ápr. 28. 23:26
 34/94 A kérdező kommentje:

31# ha sokáig nem mutatkozik probléma a tapszeres babáknal akkor valószínűleg nem volt gond az anyatej hiánya

Nekem mai napig semmi gondom az egészségemmel érdekes

Szerintem nem is lesz ha pedig megis akkor ugyan ki a ... Mondja meg h azért lettem rákos/allergiás/cukros mert nem kaptam anyatejet??:)

Rengeteg beteg ember el a világban akik KAPTAK anyatejet s megis betegek rakosak allergiásak asztmásak es meg sorolhatnám jövő hetvegeeig :) azért ment a zöld kéz köszi h irtal

2016. ápr. 28. 23:28
 35/94 A kérdező kommentje:

33

Engem speciel nem zavar ok megmergelodjenek mert en máshogy látom es duplán azért is mert nem veszem fel amit mondanak

Minden esetre nem fogom elhagyni magam es ha akarok plasztikaztat nő fogok en fogok dönteni es en elek a döntésemmel es majd irigykednek hogy jó nő jó anya jó feleség

Mások meg majd mondjak h önző szar anya vagyok mert kinézek valahogy es törődom a férjemmel aki majd kap szexet es szenvedélyt éjszaka es nem kell más nőnél keresnie :)

2016. ápr. 28. 23:31
 36/94 A kérdező kommentje:

Ha ezek az ős anyák nem szoptathattak volna ,most biztos másképp állna a szájuk

Vagy ha a következőt nem tudnak ,na akkor máris másik táborban lennének

Csak a birka megy a nyáj után :)

2016. ápr. 28. 23:32
 37/94 anonim ***** válasza:
47%

Anyatej mióta van? néhány millió éve. és még élnek emberek. Tápszer mióta van? legfeljebb 70 éve? nagyjából mostanra távozott az első generáció, aki kaphatott effélét.senki sem tudja, hosszú távon mit okoz ez (és megannyi más "méregkeverés") Én a magam részéről jobban hiszek a sokmillió éves bevált receptnek, mint bármiféle kotyvaléknak. Szóval fontossági sorrendben:

1. anyatej, az ősi módszerrel

ha nem megy:

2. anyatej, nem annyira ősi eszközökkel

Ha ez sem működik, jöhet a tápszer. "oszt lesz, ami lesz"

Igen, meg evmilliokig 30ev volt az atlageletkor. Vissza az osi betegsegeket, kukaba az orvostudomannyal!!!

2016. ápr. 28. 23:46
 38/94 anonim ***** válasza:
50%

Mit mond a védőnő? 1éves koráig nem kaphat a gyerek tejet ,mert nem jó neki. Régen amikor nem volt tápszer és az anya nem tudott szoptatnl ,mit adtak a gyereknek? Tejet ,mégse lett baja. Én tápszeres voltam ,egy évbe talán egyszer ,ha megfázok. Nem volt soha ,eddig semmi bajom nem volt. Nincs alergiám. Pl vérvételen is életembe terhesség alatt voltam elöször.

Unokatesóm mind a 3om anyatejes volt és álandóan betegek ,korházba voltak sokszor. Alergia ,stb.

A mai világban sok gyerek azért beteg ,mert a szülők tulféltik ,van egy kis hőemelkedése és már adja neki a gyogyszert. Nem viszik ki hidegbe ,mert jaj megfázik ,aztán megfujja a szél már taknya nyála egybefolyik. Meg még sorolhatnám.

Egyetértek a kérdezővel. Akik adnak a gyerek mellett magukra is és nem csak a gyerek körűl forog a világ ,az már rossz anya. Ezt azért álitják mert irigyek.

Én sztm ha a nemi életem jó maradna. Ezért a nem szoptatás mellett még a császárt is választottam. Jöhet a lepontozás ,leszolás.

Lefogytam ,edzek. Néha festem magam ,stb. Tartom magam,ami látszik. Mellette jó a sex,a párkapcsolatom. Van önbizaldam. A lányomnak mindent megadok ...

2016. ápr. 28. 23:49
 39/94 A kérdező kommentje:

Utolsó le a kalappal abszolúte !!!!!:)

Nekem is császárom lesz de eü okokból viszont ha nem lenne ok akkor fizetnem h legyen es ezért is duplán elitelhetnek nem zavar mindent megadok majd a gyermekemnek

Mennyi anya van aki szült es szoptatott megis rossz anya ....a rossz anya az aki elhagyja magát leszarja h feleség is nem csak anya tönkremegy a házassága es a gyerek nem tudja meg mi az igazi család es meg az anyja is frusztrált !!

Utolsó előtti ott a pont nalad

2016. ápr. 29. 01:53
 40/94 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon eltértünk a tárgytól remelem észre vettük ...:) kb két válasz lett fűzve a kérdésemhez
2016. ápr. 29. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!