Akinek van teje mert nem hajlando szoptatni?
Figyelt kérdés
Lattam mar ilyesmit.
Azoknak a teje nem csepeg kI magatol?
2016. ápr. 28. 21:43
91/94 anonim válasza:
Ez nem csak az elítélésről szól, hanem ez egy komoly egészségügyi kérdés! Linkeltem egy cikket erről, dr Novák Hunor tanulmányát erről. Gondolom meg sem nyitottad, pedig hasznos lenne végig olvasni.
Emellett valóban egy jóérzésű ember ellenszenvet érez az iránt az édesanya iránt, aki a saját nárcizmusa miatt képes megkárosítani a gyermekét!
92/94 A kérdező kommentje:
Igen komoly eü kèrdès, de ennyire mèlyen nem szerettem volna belemenni hogy 10oldalas válaszok legyenek. Felesleges.:)
2016. máj. 3. 15:02
93/94 anonim válasza:
Nem tudom, kinek mi joga van megmondani,elítélni,de egy biztos,hogy szabad országban élünk véleménynyilvánítási szempontból. Biztos van olyan téma,ami mellett te is hadakoznál. Tegyük fel ilyen a védőoltás. Van,aki nem szeretné beadatni, de szerencsére kötelező. Azt értsd meg végre,hogy 1. nem konkrétan Veled vitatkozunk, 2. nem a rossz szándék vezérel, hanem rá akarunk mutatni olyan dolgokra,ami felett sokan elsiklanak, ráadásul kinek az érdekében tesszük ezt? A leendő újszülöttek érdekében. Nekünk ebből hasznunk aztán semmi nincs. Örülhetnének a kismamák,hogy a többi ember is a csecsemőjük javát akarja. Nem kéne mindenkit bunkó módon le-ősanyázni. Én se mondom rájuk,hogy csicsarinya-anya.
94/94 A kérdező kommentje:
Védő oltás megint mas téma
En egyébként soha senkit nem ítéltem el semmiért
Es nem is fogok
Akkor sem ha az tuti h rossz döntés
En csak a sajat életem felett ítélkezek
A vélemény meg olyan mint a sgglyuk mindenkinek van csak senkit sem érdekel a másiké
2016. máj. 4. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!