Egeszen eddig korrekt es illedelmes voltam de van egy hatar NEM AKAROK TOBB Kommentet mert eddig se kaptam egyetlen választ sem, hogy HOL IRTAM H EN NEM FOGOK SZOPTATNI??? azt irtam kedves utolso elotti Hogy nekem furcsa elkepzelni stb..azt egy szoval nem irtam h ettol meg nem fogok. Szanalmas a szovegertesetek... talan azert borultam ki MERT HUSZADSZORRA is leirtam ugyanazt es nem fogtátok fel!!! Meg most sem sikerult. Nem azert szuletett a kerdes h a vitazni vagyo osanyak korbe lepjenek, meg az olyan PRIMITÍV emberek , akik NEM TUDJÁK FELFOGNI mit jelent az, Hogy tiszteletben tartjuk azt , ki hogyan èrez, èl ès gondolkozik....nekem ide tobbet neirjon senki valaszt kaptam a kerdesemre kèsz...Aki olyan ostoba h nem a kerdesre valaszol azt sajnalom, h azthiszi csak az ő gondolkodas modja a megfelelo... Kerdes lezarva SOHA VISZONT NEM "LÁTÁSRA"!
2016. ápr. 30. 12:09
72/94 anonim válasza:
Kedves 70. Őszinte mélyről jövő tiszteletem a nyelvész Úrnak\Hölgynek! Külön köszönet a gyorstalpaló nyelvtan órának- ami valljuk be őszintén,tényleg magvasan kapcsolódik a kérdéshez. Irreleváns=nem valósághoz kapcsolódó. Nyugodtan utána nézhet. Az okoskodása miatt forró puszi a homlokára!
2016. ápr. 30. 13:25
73/94 anonim válasza:
Kérdező:
Ha valakinek van tejtermelése, de nem szoptat, akkor egyrészt folyik is, másrészt nagy eséllyel begyullad a mell.
Emiatt, akinek lenne, de nem akar szoptatni, gyógyszert kap apasztásra, illetve hideg borogatást szoktak rátenni.
De ha úgy érted, hogy a teljes mennyiség kifolyik a mellből, akkor nem. A nagyobb része benne marad és pangani kezd. A pangó testfolyadékokban pedig elszaporodnak a baktériumok, gyulladást okozva. Ezért szoktak az általad kérdezett esetben külső segítséget, apasztást igénybe venni.
2016. máj. 1. 19:48
74/94 A kérdező kommentje:
Igen ugy gondoltam h csak csepeg. Koszi!:)
2016. máj. 1. 19:51
75/94 anonim válasza:
Nem akarsz több választ?Kérdés lezátva?Akkor miért is emelted ki?
2016. máj. 1. 20:07
76/94 A kérdező kommentje:
Normalis valaszokat varok... nem a tiedet. Szia!!!!!!!!!
2016. máj. 1. 20:14
77/94 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy a kérdező mellett a válaszadók közül hány embernek lehet gyereke? Mert nekem az az érzésem, hogy elég nagy számban olyan emberek vitatkoznak, érvelnek most itt a szoptatásról, akik nem is anyák / apák.
2016. máj. 1. 21:04
78/94 A kérdező kommentje:
Tedd fel a kerdesed mashol... nem ezert lett kiirva a kerdes. Hali!
2016. máj. 1. 21:58
79/94 anonim válasza:
igy van az ne vallaljon gyerekeg (kiv betegseg miatti nem szoptatas) de konyorgom mi az h undorodsz tole ha melled a szajaba???? egy gyermekrol beszelunk akinek fontos a taplalek. En is tapszeres voltam fiam is de mindent megtettem h egyen csak stressz miatt elment a tejem 2het utan persze kenyelmesebb ha bekevered a tapszert es barki odaadhatja neki de rengeteg almatlan ejszakat okoz a hasfajas es dontsd el melyik tapi jo a picinek amitol jollakott es nem faj a pocakja. most kismama vagyok es fogok szoptatni nem akarok en sem mert faj huzza cibalja de a gyerekemert megteszem csakhogy o megkapja a szamara legjobbat!
2016. máj. 3. 06:37
80/94 A kérdező kommentje:
Majd biztos te fogod eldonteni kinek nem lehet gyereke...
Es meg tizanhatodjara megkerdezem..hatha VEGRE KAPOK VALASZT.
KI A JO ISTEN IRTA H NEM FOGOK SZOPTATNI??? Komolyan megall az eszem milyen gyatra a szivegertesetek... szvsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!