Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek van teje mert nem...

Akinek van teje mert nem hajlando szoptatni?

Figyelt kérdés

Lattam mar ilyesmit.

Azoknak a teje nem csepeg kI magatol?

2016. ápr. 28. 21:43
 21/94 A kérdező kommentje:

Ha elcsunyitja akkor meglehet csináltatni nekem ezzel semmi gondom

Jár amivel jár

Ötödszörre is leírom kb .,hogy NEM biztos csak hogy nem tudnám elképzelni ! Sajnálom ha megsértettem valakit,de valamiert nem ertelmeztetek a kommentjeimet

Márpedig biztos olvastátok,különben nem tudnátok elferdíteni amit írtam

2016. ápr. 28. 23:03
 22/94 A kérdező kommentje:

20 as

Te meg felfogtad amit en írtam?:) Nem hiszem :) de persze tiszteljük a véleményed , csak nem hinnem h olyan hoz kell engem hasonlítani mint amilyen nyápic libákkal te találkozol

En nem fogok kifogásokat keresni , sőt szerintem simán megváltozik minden nézetem es véleményem ha érezni fogom h valaki növekszik bennem es alig fogom várni h gondoskodjak róla mindenképp ;) ha a mellem bánja azt megoldja egy műtét !!!

A férjem nem fog bántani ha lelki v testi okok miatt nem tudok majd szoptatni

Kitalálni nem fogok lelki okokat ez mar biztos

2016. ápr. 28. 23:07
 23/94 anonim ***** válasza:
34%

Itt nem arról van szó ,hogy a tápszertől bárkinek is baja lessz. De tény ,hogy az anyatej egézségessebb.

Én senkit nem ítélek el ,mindenki véleményét meghalgatom ,csak a legtöbb ember véleménye nem érdekel. Mindenki magánügye.

Én tudtam volna szoptatni ,de nem akaitam. Énis ockodtam a dologtól. Igen ,lehet leszolni. Féltettem a meleimet. Továbbá pl egy 8 hónapos babát new tudnék szoptatni ,amig van tejem ,addig nem is lehet legtöbszőr. És sztm pl egy egy éves baba már ne szopjon.

Van aki 3 évesen is szoptatja. Sztm az már egyáltalán nem normális. De el nem ítélem. Magánügye.

Egy férfi meg sztm pláne ne szoljon le olyat ,aki nem szoptat.

N25

2016. ápr. 28. 23:08
 24/94 anonim ***** válasza:
63%
Na ez meg a másik. A hiúságból plasztikázott nőket sem bírom (egészségügyi okokból történő műtét más tészta). Szerencsére a legtöbb pasi nem értene egyet velem egyik témában sem, tehát nem kell félnetek, hogy egyedül maradtok. :) Hallottam olyan pasiról is, aki nem engedte a nőjének, hogy szoptasson. Amúgy meg ne mérgelődj, nem téged minősítelek, tényleg mindegy nekem, hogy mit csinálsz, hogyan döntesz. Egyszerűen csak leírtam a véleményemet úgy általánosságban. Persze, ha nem általánosságban beszélnénk, akkor konkrét esetben a részleteket ismerve én is hajlandó volnék újragondolni az álláspontomat.
2016. ápr. 28. 23:11
 25/94 anonim ***** válasza:
21%
Butácskák vagytok. Ehhez nem lehet mit hozzáfűzni.
2016. ápr. 28. 23:12
 26/94 anonim ***** válasza:
85%

23-as vagyok.

20-as ! Pl az én lányom tápszeres volt ,két éves és nem volt beteg ,még az orra se folyt. Bnöm fia 1éves koráig szoptatott ,álandóan beteg a gyerek.

Jobb az anyatej ,ez tény.

De a jó inmunrendszer nem csak ezen mullik.

2016. ápr. 28. 23:13
 27/94 anonim ***** válasza:
46%

Amig van tejem ,addig nem is lehet leszoktatni legtöbszőr*

Elnézést

2016. ápr. 28. 23:16
 28/94 anonim ***** válasza:
58%

Tehát hiúságból nem adtál a babádnak anyatejet. Mert szégyellted volna,ha megereszkedik szoptatás után.

A tápszeres babák a későbbiekben nagy valószínűséggel allergiásak lesznek.

Ez egy anyának megérte? Szép gyönyörű mellei megmaradtak, de mivel nem szoptatott, beteg lett a gyereke.

Az a gáz,hogy nem is tudják ,miből áll az anyatej.

Mi az hogy immunitás. Mert be se jártak biológia órára.

Tudom le fognak pontozni. De nekem ezt olyan nehéz megemészteni.

2016. ápr. 28. 23:17
 29/94 A kérdező kommentje:

Mindenkinek magánügye

Nem vita gerjesztonek szántam a kérdést csak érdekelt egy két vélemény

Nem gondoltam h itt ilyesmik fognak "elhangzani"

Nem mérgelodok utolsó nem mindenki érthet egyet velem mar régen megtanultam

Vannak nők akik terhesek lesznek szülnek es 95%ban anyukák 5%ban háziasszonyok es tetszik így a férjüknek az en férjem sem szorgalmazna műtétre en jól éreznem magam ennyi

Nem bűn a plasztika nem ártok a babának vele sőt a házasságnak es közérzetnek főleg jót tesz ha néha nem csak anyának érzi magát valaki hanem nőnek is de persze egyik oldalt sem nézem le es tiszteletben tartom ki mit gondol

Meg is lehet mondani attól en meg en maradok :) es ha en majd attól jobban érzem magam plasztikaztatni fogok nem fog érdekelni köt zavar ha segít h jobban érezzem magam es jobb legyen az önbizalmam miert ne :) csak segíthet a dolog !!! A gyermeknek sem es a férjnek sem jó egy önbizalom hiányos anyuka vannak ilyenek akik szeretnének nők maradni az anyaság mellett es sok válás van azért (tisztelet a kivételnek) mert hogy az anyuka elhagyja magát es csak. Gyerek gyerek gyerek :) persze nem mondom h ha Valaki nem plasztikaztat rossz feleség hanem AZT HOGY AKI MEGTESZI AZ SEM ROSSZ ANYA ES FELESÉG!!!! Sokan bűnnek tartják h egy anya figyel magára

Pedig nem önző

Csak az apukára es magára is gondol :) pont

2016. ápr. 28. 23:19
 30/94 A kérdező kommentje:

28 ás ideje lenne kinyitni a szemed / füled

NEM CSAK AZ ANYATEJEN MÚLIK AZ IMMUNRENDSZER HANEM MILLIÓ MÁS DOLGON igen jobb az anyatej igen neked nehéz elfogadod hogy nem mindenki gondolkozik úgy ahogyan Te semmi gond

De elítélni másokat nem szép , senki sem tökéletes kívül belül ez van

Hála Istennek nem vagyunk egyformák :)

Ha valaki nő akar maradni az anyaság mellett had maradjon nem kell észre venni ennyire egyszerű ettől senki sem rossz ember

Es mégegyszer leírtam h a bátyámnak millió egészségügyi gondja van es ANYATEJEN volt 2 évig

Nekem nem jutott es meg csak allergiárol sem tudok a mai napig !! :)

2016. ápr. 28. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!