Akinek van teje mert nem hajlando szoptatni?
Lattam mar ilyesmit.
Azoknak a teje nem csepeg kI magatol?
Ugatni a kutyák szoktak.
Azt írtam aranyos, tényleg. Nem kell minden mögött rosszindulatot sejteni! És az egészre gondoltam, nem egy dologra. Arra, ahogy lelkesen magyarázod az elképzeléseidet. De ahogy gondolod..
Ez a baj ezzel az oldallal, hogy ha a szövegértés része rendben is van, ez nem élő szó. Valószínűleg máshogy zajlott volna ez az egész, ha személyesen beszélgetünk, láttuk volna egymás mimikáját, hallottuk volna a másik hangsúlyát, hanglejtését és akkor egyértelmű lett volna, hogy nem bántást mondtam. Egyszerűen fellelkesített a lelkesedésed, nem az amit mondtál, hanem ahogy mondtad.
De szerintem, ha valami kétértelmű, akkor az ember visszakérdez, hogy bocs, de ezt hogy értetted?! Nem egyből lekutyázza a másikat.
Persze, hogy nem tudok rólad semmit, de ez fordítva is igaz.
Itthon vagyok a babámmal, a hormonjaim még nem álltak helyre és könnyes szemmel etettem meg a kicsit, mert ilyen durvaságra nem számítottam.
Az emberek nagyon hirtelenek.
53# ha felnott vagy ne kend masra :) nem csak az en hibam, forditva neked sem az jutott vna eszedbe h tenyleg aranyosnak tartanak... de minden esetre ne haragudj.
En ilyen ember vagyok, szeretek eltervezni dolgokat, ha nem sikerul nem hisztizek , s ha valaki lenez nezzen. A csaladom nem fog.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!