Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek van teje mert nem...

Akinek van teje mert nem hajlando szoptatni?

Figyelt kérdés

Lattam mar ilyesmit.

Azoknak a teje nem csepeg kI magatol?

2016. ápr. 28. 21:43
 51/94 anonim ***** válasza:
26%

Ugatni a kutyák szoktak.

Azt írtam aranyos, tényleg. Nem kell minden mögött rosszindulatot sejteni! És az egészre gondoltam, nem egy dologra. Arra, ahogy lelkesen magyarázod az elképzeléseidet. De ahogy gondolod..

2016. ápr. 29. 10:56
 52/94 A kérdező kommentje:
Nem hiaba pontoztak le , nagyon ketertelmuen irtal....
2016. ápr. 29. 11:19
 53/94 anonim ***** válasza:
100%

Ez a baj ezzel az oldallal, hogy ha a szövegértés része rendben is van, ez nem élő szó. Valószínűleg máshogy zajlott volna ez az egész, ha személyesen beszélgetünk, láttuk volna egymás mimikáját, hallottuk volna a másik hangsúlyát, hanglejtését és akkor egyértelmű lett volna, hogy nem bántást mondtam. Egyszerűen fellelkesített a lelkesedésed, nem az amit mondtál, hanem ahogy mondtad.

De szerintem, ha valami kétértelmű, akkor az ember visszakérdez, hogy bocs, de ezt hogy értetted?! Nem egyből lekutyázza a másikat.

Persze, hogy nem tudok rólad semmit, de ez fordítva is igaz.

Itthon vagyok a babámmal, a hormonjaim még nem álltak helyre és könnyes szemmel etettem meg a kicsit, mert ilyen durvaságra nem számítottam.

Az emberek nagyon hirtelenek.

2016. ápr. 29. 11:34
 54/94 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom, nekem ez a mellnek a szexuális mivolta miatti megvonása a babától nagyon nem szimpi. Ez valahogy olyan hatást vált ki belőlem,hogy csak azért akar szülni,hogy valamilyen elvárásnak megfeleljen,dw tulajdonképpen még nem érett az anyaságra. Ilyenkor elgondolkodom azon is,ha mondjuk fia lesz,és letapad a fitymája,amit ugye ha nem súlyos,akkor akár krémezés-húzgálás kombinációjával otthon kezelni lehet,akkir azt sen fogja megtenni a gyermekéért,mert az olyan,mintha kielégítené? Hát nem tudom,nekem nő létemre ezt nem veszi be a gyomrom. Az meg,hogy megereszkedik-e a mell,vagy sem,egyáltalán nem törvényszerű, 1-2 gyerek etetésétől általában nem szokta a nő melle a térdeit verni.
2016. ápr. 29. 12:20
 55/94 A kérdező kommentje:

53# ha felnott vagy ne kend masra :) nem csak az en hibam, forditva neked sem az jutott vna eszedbe h tenyleg aranyosnak tartanak... de minden esetre ne haragudj.

En ilyen ember vagyok, szeretek eltervezni dolgokat, ha nem sikerul nem hisztizek , s ha valaki lenez nezzen. A csaladom nem fog.:)

2016. ápr. 29. 12:30
 56/94 A kérdező kommentje:
53# errol beszeltem ami neked nem szimpi az masnak csak ugy jon, az erzes h neki LEHET!! Hogy ez nem menne, nemtudod milyen erzes ettol ockodni es kozben buntudatot erezni, innentol kezdve mindegyis...:)
2016. ápr. 29. 12:31
 57/94 anonim ***** válasza:
36%
Aki óckodik tőle, és bűntudata van, az nem teszi, hogy nem adja. Az lenyeli a békát a gyereke érdekében. Itt ez az, hogy nincs bűntudata sem.
2016. ápr. 29. 12:37
 58/94 A kérdező kommentje:
Nekem pl rossz erzes h en igy latom , de vigasztal az h ismerem magam es ha ott leszek akarom majd szoptatni.
2016. ápr. 29. 12:56
 59/94 anonim ***** válasza:
52%
Bocsanat, de sokadszorra olvasom helytelenul ezt a szot. Nem ockodik, hanem ODZKODIK.
2016. ápr. 29. 13:05
 60/94 A kérdező kommentje:
Koszi.:)
2016. ápr. 29. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!