Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek van teje mert nem...

Akinek van teje mert nem hajlando szoptatni?

Figyelt kérdés

Lattam mar ilyesmit.

Azoknak a teje nem csepeg kI magatol?

2016. ápr. 28. 21:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/94 anonim ***** válasza:
71%
Van ilyen, szerintem ezért nem kell elítélni senkit. Gondolom próbálja megszüntetni gyógyszerrel borogatàssal. Én nagyon féltem a szoptatástól aztàn mègis annyira természetes dolog volt az első perctől kezdve bàr csak 4 hónapig tudtam. Nem mindenki úgy èli meg hogy a vilàg legcsodàlatosabb dolga szoptatni. Mindenki màs ezt el kell fogadni.
2016. ápr. 28. 22:11
 2/94 anonim ***** válasza:
21%
de igen, kicsepeg. de van amúgy rá gyógyszer ami elapasztja a tejet. én azért nem fogok szoptatni, mert nem nekem való, a gondolata is zavar. a melleim nekem teljesen szexuálisak, és nem hiszem, hogy a tápszer bármivel is rosszabb lenne.
2016. ápr. 28. 22:16
 3/94 anonim ***** válasza:
100%
Volt tejem. A betegsegemre szedett gyogyszer miatt elapasztottak a tejem mar a korhazban, gyogyszerrel. En pl ezert nem szoptatok. Mas meg lehet h nem akar, vagy nem segit neki senki a szoptatasban, nem eleg tajekozott. De legfokeppen semmi kozunk hozza.:)
2016. ápr. 28. 22:16
 4/94 anonim ***** válasza:
19%
Én például eldöntöttem hogy nem fogok szoptatni, mert a frász kitör ha bárki a mellemhez ér, undorodom ettől, nemhogy még egy gyerek azt a szájába vegye és... uhh, írni is rossz erről nekem. Nem tudom miért. De nálam ez a helyzet. Nem hiszem hogy én tehetek erről, csak így érzek és kész. Tudtommal kaphatok gyógyszert vagy valamit, hogy ne legyen tejem egyáltalán.
2016. ápr. 28. 22:21
 5/94 A kérdező kommentje:

Eloszor is

Nem rossz indulat vezérelt feltenni a kérdést csak érdeklődtem :)

En sem tudom elképzelni hogy szoptassak ockodom a gondolatától is de ki tudja mi lesz ha egyszer gyermekem születik

Senkit sem ítélek el persze közöm sincs hozza de ez sem szegyellni való téma ! Vagyis nem kellene az legyen, nők közt :)

Soha senkit nem ítéltem el ha nem ártott a gyerekének es nő akart maradni amellett h anya :) a csaszarosakat sem ítéltem el soha mint egyesek!:( köszi a válaszokat aranyosak vagytok

2016. ápr. 28. 22:21
 6/94 anonim válasza:
14%
Figyelj, te szoptatsz ő nem. Ennyire egyszerű, mindenki más. Ha valaki nem akar szoptatni akkor ne szoptasson nincs bele szolasa senkinek sztem én se fogok mert a mellem így is log 17 l
2016. ápr. 28. 22:22
 7/94 A kérdező kommentje:

Figyelj en nem szoptatok szépen leírtam h el sem ítélem

Bocsánat h mertem érdeklődni

Senkit nem ítélnék el ezért!!!!! CSAK ÉRDEKELT !!!!

2016. ápr. 28. 22:25
 8/94 A kérdező kommentje:

Nem konkrét személyről írtam csak néha agyalok ilyesmiket meg gyermekem sincs

Majd jövőre jön a baba projekt :)

Nem szólnék soha !!! Senkit es nem is néznem le enis tapszeres voltam Ezvan meg sincs semmi problémám :))) en sem biztos h fogok szoptatni de hiába dönti el az ember akkor minden más ha ott a kicsi :) 22L

2016. ápr. 28. 22:27
 9/94 anonim ***** válasza:
18%
Én is kíváncsi leszek erre,hogy lesz-e,fog-e csöpögni,mert szoptatni én sem fogok.Kérek gyógyszert én is.Számomra is elképzelhetetlen hogy a gyerek rácuppanjon,teljesen a szexualitáshoz tartozik nálam is.
2016. ápr. 28. 22:27
 10/94 tothp ***** válasza:
70%

Én csak egy apa vagyok. leköphetnek hölgyeim.Gyermeket csak az vállaljon, aki a szoptatást is vállalja. Ha egészségi állapota megengedi, Igenis kutya kötelessége a gyermeket szoptatni. Nincs joga híúságból, önzésből, vagy egyszerű butaságból a SAJÁT vérét megfosztani az ebben a korban egyetlen valóban tápláló és egészséges eledeltől, Az anyatejtől. A nagy modern tápszerek sem pótolják mindazt, ami az anyatejben van.

U.i. : az anyatej fejése és cumisüvegben való adása a szememben kisebb bűn. Bár anya és gyermek közti intím kapcsolat így is defektesen alakul ki.

2016. ápr. 28. 22:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!