Akinek van teje mert nem hajlando szoptatni?
Lattam mar ilyesmit.
Azoknak a teje nem csepeg kI magatol?
Eloszor is
Nem rossz indulat vezérelt feltenni a kérdést csak érdeklődtem :)
En sem tudom elképzelni hogy szoptassak ockodom a gondolatától is de ki tudja mi lesz ha egyszer gyermekem születik
Senkit sem ítélek el persze közöm sincs hozza de ez sem szegyellni való téma ! Vagyis nem kellene az legyen, nők közt :)
Soha senkit nem ítéltem el ha nem ártott a gyerekének es nő akart maradni amellett h anya :) a csaszarosakat sem ítéltem el soha mint egyesek!:( köszi a válaszokat aranyosak vagytok
Figyelj en nem szoptatok szépen leírtam h el sem ítélem
Bocsánat h mertem érdeklődni
Senkit nem ítélnék el ezért!!!!! CSAK ÉRDEKELT !!!!
Nem konkrét személyről írtam csak néha agyalok ilyesmiket meg gyermekem sincs
Majd jövőre jön a baba projekt :)
Nem szólnék soha !!! Senkit es nem is néznem le enis tapszeres voltam Ezvan meg sincs semmi problémám :))) en sem biztos h fogok szoptatni de hiába dönti el az ember akkor minden más ha ott a kicsi :) 22L
Én csak egy apa vagyok. leköphetnek hölgyeim.Gyermeket csak az vállaljon, aki a szoptatást is vállalja. Ha egészségi állapota megengedi, Igenis kutya kötelessége a gyermeket szoptatni. Nincs joga híúságból, önzésből, vagy egyszerű butaságból a SAJÁT vérét megfosztani az ebben a korban egyetlen valóban tápláló és egészséges eledeltől, Az anyatejtől. A nagy modern tápszerek sem pótolják mindazt, ami az anyatejben van.
U.i. : az anyatej fejése és cumisüvegben való adása a szememben kisebb bűn. Bár anya és gyermek közti intím kapcsolat így is defektesen alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!