Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem hajlando szopizni a babám...

Nem hajlando szopizni a babám és észrevetem hogy naprol napra kevesebb a tejem két hetes a pindurom. Mit csináljak, nem tudok szoptatni?

Figyelt kérdés
2008. júl. 31. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld maszírozni és fejni minnél sűrűbben, hogy el ne apadjon.
2008. júl. 31. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindenképpen kérj szakembertől tanácsot. LLL.hu,vagy 'szoptatásért magyar egyesület' honlapján keresgélj. Nem tudom, hogy hol szültél, de ha esetleg visszamennél a kórházba, a csecsemős nővérek lehet, hogy tudnak segíteni.

Üsd be a keresőbe a 'szoptatási ambulancia'-t, elvileg nekik is kéne segíteniük.

Ha nem akar a baba szopni, akkor, hogy ne apadjon el a tej mindenképpen fejned kellene, legalább 3 óránként.

Gyerekorvos mit mondott? Aluszékony a babád? Nem sárgult be? Mindenképpen ki kellene derítened, hogy miért nem akar szopni!!!

Sok sikert!

2008. júl. 31. 16:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Császáros vagyok és késön indult be a tejem ezért korházban a cumibol etették és akkár hogy csinálom nem hajlando szopizni pedig mellre rakom haza jöttünk még sikerült 60 millit le fejnem utána három napra már csak husz milli jönn le kétségbe vagyok esve a védönöm is probál segiteni . iszok teát rá eszek urtica ruens-t 3 liter vízet íszom minimum mit tegyek
2008. júl. 31. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én babámnak a kórházban pohárból öntötték le a tejet a torkán, és ő sem akart szopizni utána. 3 hétig fejtem, hiába tettem cicire, csak ordított. Azért mindig megpróbáltam, de csak 1-1 percre, nehogy megutálja. 3 hetesen nem tudom mi történt, nde egyszer csak elfogadta, azóta szopizik. Az Urticát hagyd abba, azt csak addig szabad szedni, amíg beindítja a tejtermelést, utána ellenkező hatást fejt ki, elapasztja a tejet. Én is így jártam. Vegyél More milk plusz kapszulát, sokunknál segített a kevés tejcsit megnövelni.
2008. aug. 1. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:

hasonlo gondokkal kuzdok, en most Szoptanít-tal szoptatom, meg vedelem a kecskeruta fű teát

néha már több tej fogy, mint tápszer, de messze még az ut vége

2009. márc. 18. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!