Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 8,5 éves gyereknek XBOX?

8,5 éves gyereknek XBOX?

Figyelt kérdés

Testvérem fia szeretett volna karácsonyra egy xbox-ot és konkrétan már sírva könyörgött ezért vettem neki egyet. De egy régebbi fajtát (xbox360) és nem új hanem használt. Ti mit gondoltok? Annyira szerette volna, de nekem nincs drágább konzolra gépem.

Ti vennétek ekkora gyereknek? Elrontottam szerintetek? Ahogy olvastam más helyeken, sokan nagyon ellenzik. Bár nekem is 5 évesen már Ninendom volt..

Szerintetek?

2021. dec. 10. 20:35
 81/96 anonim ***** válasza:
72%

80

Már nem azért,ha nem horror játékkal játszik stb stb,akkor mi baj lehet?

Mondjuk apja felelőségge hogy milyen játékokat vesz,képzeld barátom,van 1 millió kisebb játék,ami nem lövöldözős,se gyilkolós,se horror...😱😱

Nem tudom milyen játékok vannak xboxon,de mivel játék konzol...

2021. dec. 12. 22:06
 82/96 anonim ***** válasza:
22%

80

De az szex mi köze van az játék konzolhoz?

Vagyis valós rendes szex,ami rendesen csinálsz,és amihez nem kell joypad se konzol..

Elmondom,már,nagy különbség van játék és valós szex között..

Mert ameddig megtudod hogy létezik szex,és találsz partnert rá, szerintem már rég elmúltál 14-15-16 éves.

Míg játék (függően)bármikor játszhatol,és ha normális ember vagy,nem fogsz egy tőrrel,vagy macsétával öldökölni az iskolában vagy munkahelyeden,és ergo nyugisan játszható

2021. dec. 12. 22:11
 83/96 anonim ***** válasza:
90%

Logika még mindig 0

Ha valahova beírsz akkor csak a közeli ismerőseid írhatnak vissza vagy mi? Menj már aludni, kisfiam.

2021. dec. 12. 22:21
 84/96 Feribácsi ***** válasza:
80%
Élő példája vagy 84-es annak, hogy nem tesznek jót az agresszív játékok a gyerekeknek!
2021. dec. 12. 23:09
 85/96 anonim ***** válasza:
12%

85

Már nem azért,senki se kérte hogy beszóljon,senki se kérte hogy szidjon,de azért mondjuk meg az magunkét!

Viselkedjen,vagy nem fognak beszólni🙂😉

2021. dec. 13. 02:50
 86/96 anonim ***** válasza:
12%
Vagyis na,nem kélne beszólni,akkor talán nem fognak beszólni 🙂
2021. dec. 13. 02:53
 87/96 anonim ***** válasza:
12%
Vagyis na, magyarán mondva nem kélne az másikat magyarázni az magadét,akkor nem fognak visszaszólni(újra fogalmazva)
2021. dec. 13. 02:54
 88/96 anonim ***** válasza:
12%

78

Amúgy meg nem haragudjál,én nem mondtam,sőt nem is állítottam ilyet.

2021. dec. 13. 03:36
 89/96 anonim ***** válasza:
13%

90

Jó van,mr ulber liberális,aki még légypiszkottól is védi az gyerekét...

Szerintem nem kéne beszólni,főleg hogy élőben nem ismerjük egymást...

F..z

2021. dec. 13. 07:50
 90/96 anonim ***** válasza:
84%

"A ti gyerekeitek,nekem mindegy.Az enyémet hagyom játszani,mert az enyémnek semmilyen mentális,idegrendszeri vagy egyéb problémája nincs"

Én gyerekes környéken lakom, és elárulom, az összes ismerősöm pont ugyanezt mondja a gyerekéről, pedig sokan közülük tiszta függők, nem lelik már örömüket semmi offline játékban, csak a telefon, tablet, Xbox.... Ha nem kapják meg a napi adagjukat, vergődnek, amúgy türelmetlenek, mert egy percet nem bírnak ki ingertúltengés miatt, az ovónők meg tanárok kivannak, hogy nem lehet már semmivel lekötni egy órára ezeket a gyerekeket.

De mondom, minden ugyanezt vallja gyerekéről, mint te :D

2021. dec. 13. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!