Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 8,5 éves gyereknek XBOX?

8,5 éves gyereknek XBOX?

Figyelt kérdés

Testvérem fia szeretett volna karácsonyra egy xbox-ot és konkrétan már sírva könyörgött ezért vettem neki egyet. De egy régebbi fajtát (xbox360) és nem új hanem használt. Ti mit gondoltok? Annyira szerette volna, de nekem nincs drágább konzolra gépem.

Ti vennétek ekkora gyereknek? Elrontottam szerintetek? Ahogy olvastam más helyeken, sokan nagyon ellenzik. Bár nekem is 5 évesen már Ninendom volt..

Szerintetek?

2021. dec. 10. 20:35
 21/96 anonim ***** válasza:
94%
Igen a fiamnak van igaz neki nintendo lite + ps4 de semmi durva jateka nincs
2021. dec. 10. 22:31
 22/96 anonim ***** válasza:
88%
Nem túlzás. Haladni kell a korral, nem a középkorban élünk.
2021. dec. 10. 23:04
 23/96 anonim ***** válasza:
22%
360-al is el tud játszani, semminél böven több.
2021. dec. 10. 23:09
 24/96 anonim ***** válasza:
77%
Nintendo ezerszer jobb
2021. dec. 10. 23:25
 25/96 anonim ***** válasza:
82%
Ez valami ovis szint akar lenni hogy melyik a jobb?
2021. dec. 10. 23:25
 26/96 anonim ***** válasza:
92%
Nem igazán értem mi a kérdés. A gyereknek nem tetszik hogy csak régebbi konzolt kapott? Vagy még nem kapta meg, és azon aggódsz, hogy nem elég jó?
2021. dec. 11. 00:25
 27/96 anonim ***** válasza:
19%

Én inkább vennék neki egy új generációs konzolt, ami több ideig jó neki. Úgy sem marad mindig kisgyerek. Ez hosszabb ideig jó lesz.

Szerintem egy nintendo switch vagy a lite verzió sokkal jobb egy ennyi idősnek. Ezen is vannak verseny játékok, de jobban tudod korlátozni.

2021. dec. 11. 01:41
 28/96 anonim ***** válasza:
83%
Oké, értjük hogy nintendo fan vagy, de ennyi erővel xbox-ot és ps-t is olyan egyszerűen lekorlátozom, elteszem a kontrollert, aztán le van korlátozva, ennyit erről.
2021. dec. 11. 03:57
 29/96 anonim ***** válasza:
87%
A környezetemben már óvodásoknak is van. A mi kisebb gyermekünk olyan 8-9 éves korától érdeklődik a konzol íránt, előtte nem érdekelte pedig volt a sokkal idősebb testvérének. Szerintem jó ajándék, elsőre nem baj ha nem a legújabb és/vagy használt. Meg kell válogatni, hogy olyan játékkal játszon ami a korosztályának való.
2021. dec. 11. 08:05
 30/96 anonim ***** válasza:
23%

Nem minket kell megkérdezni, vennénk-e ekkora gyereknek, hanem a szülöket, mert ilyen jellegű ajándékot nagyon nem illik az ő jóváhagyásuk nélkül venni. Lehet, hogy azért nincs a gyereknek, mert ők nem akarják.

Ha hozzánk állítana be valaki úgy egy telefonnal, tablettel, Xboxxal a gyereknek, hogy nem kérdezett meg minket, akkor vihetné is vissza, nem érdekelne, mennyit költött rá.

2021. dec. 11. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!