Férfiak! Ha olyan nővel kezdenétek, akinek van gyereke, milyen nemű gyereknek örülnétek jobban?
Nekem sem kellene gyerekes partner.
Ellenben akiket ismerek és voltak már ilyen helyzetben, ők gyerekszeretők, családcentrikusak, az ilyen embereknek meg általában teljesen mindegy a nem, pláne ha nem is a sajátjáról van szó (olyan van, aki közösnek pl fiút szeretne inkább, de ettől még nem fog kitérni a hitéből, ha kislány lesz).
3
34 és sportolok minden nap, jól keresek, nyelveket tanulok. Nekem nincsen szükségem gyerekre, csak arra, hogy akivel együtt vagyok az intelligens, és gyönyörű legyen. Ez van.
5#
Az intelligens és gyönyörű nő is akarhat gyereket. Igaz, ez mindenkinek a saját döntése. Elfogadom, de az 1-es válaszoló eléggé nyersen írta le egy szült nő testét. Ráadásul biztos, tapasztalatból ír ilyenek. Hát nem valami lovagias.
7
Hát pedig ez az igazság akármennyire is nem tetszik. A húspiacon a gyerekes nők az alsópócon vannak a leárazott cuccok között. Az átlag férfi ugya akkora eséllyel jönne össze gyerekes nővel mint mondjuk egy exprostival.
Van a rokonságomban egy fiatal 24 éves anyuka másfél éves kisfiával. Gyerek szerelemből született. Apuka látogatja, de megbeszélték, hogy ennyi, nem lesznek egy család.
Anyuka a facebook társkeresőn megismerkedett egy fiatalemberrel és ő elfogadta így, ahogy vannak mindkettőjüket.
Sőt a fiatalember szülei is támogatják őket. Van azért aki így is ismerkedik és nem kell ettől még lehúzni egy egyedül maradt nőt a gyerekével. Azért azt elismerem, hogy könnyebb egy kisebb gyerekkel kapcsolatot kialakítani, mint egy nagyobb gyerekkel.
10
Na ja semmi nem jó amit csinálsz de azért egyből közöskassza meg vigyük a lelencet is a maldív szigetekre. Egyszer jöttem össze gyerekes nővel SOHA TÖBBET.
7 akkor elvállnak útjaink
Igen, eltűnt az első hozzászólásom, amiben igazából ennyit írtam:
nem lennék gyerekes anyukával, mert valszeg csúnya a melle és tág a puncija. Sajnos ez van, nem hinném, hogy műtéttel ezeket korrigálják.
Ennyit írtam, biztos valami hiba miatt tűnt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!