Azonos nemű testvéreknél nem gáz ha egy szobában laknak és meztelenül alszanak egymás előtt átöltöznek míg az egyik zuhanyzik a másik bemegy wc-zni vagy fogat mosni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 17:22
1/9 anonim válasza:
szerintem semmi nincs belőlle, gondolom nem jó kedvükből vannak egy szobába, ebbe nőttek fel, nincs belőlle semmi
2/9 anonim válasza:
Egy szobaba laktam a hugommal:) mi ezt szoktuk meg. Semmi extra. Es ha furodtem siman bejott pisilni vagy fogatmosni :D (zuhanyfuggony egy csoda:D)
3/9 anonim válasza:
Nem gáz, sőt normális testvérek közt még a külön neműeknél se az.
4/9 anonim válasza:
Miert lenne gaz? Elvileg ez a normalis, hisz a véred. Vagy nem annak tartod? Mert az akkor tenyleg gaz ;D
5/9 anonim válasza:
Amikor hugomék nálunk vannak nekünk ez teljesen természetes,nem jelent gondot.36N
6/9 anonim válasza:
fiutesómmal mi egy szobában vagyunk és meztelenül alszunk
8/9 anonim válasza:
Bátyámmal egy szobában voltunk, én lány vagyok. Később volt belőle probléma amikor már kezdtem nőiesedni. Külön szobába akart menni mert sokszor kellemetlen helyzetbe hoztam, és ezt szóba hozta.
9/9 anonim válasza:
Nem hogy egyneműeknél, de az ellenkező neműeknél sem gáz.
Mi is ilyenek vagyunk nővéremmel.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!