Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok olyan történetet,...

Tudtok olyan történetet, amikor egy családtag látványosan nem örült annak, hogy ellenkező nemű gyermek született, mint amit ő szeretett volna?

Figyelt kérdés
2019. jún. 13. 08:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
54%
nem
2019. jún. 13. 08:41
 2/20 anonim ***** válasza:
68%
Én egy olyan történetet hallottam, ahol egy tanárnő nem szerette a fiait, mert mindig is lányokat akart, és az iskolában, ahol tanított, a fiúkkal rosszul bánt. Egyik órán (angol) bejött a tanárnő fia helyettesíteni őt,kiparodizálta az édesanyját, majd közölte az osztállyal, hogy kölcsönösen nem kedvelik egymást, aminek oka az, hogy az édesanyja sosem akart fiúkat.
2019. jún. 13. 08:43
 3/20 anonim ***** válasza:
58%
Volt itt valahol egy ilyen kérdés, keress rá szerintem.
2019. jún. 13. 09:31
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

A férjem nagymamája mesélte, hogy mikor anyósom megszületett, és kiderült, hogy lány lett, akkor a férje szó nélkül hazament a kórházból, összepakolt és eltűnt.

Nem előjel nélkül, mert a terhesség alatt végig mondta, hogy neki csak fia lehet, neki lány nem kell. De nem vették ennyire komolyan.

Utána talált új párt, sokáig nem is tudtam, hogy anyósomnak nem az édesapja.

2019. jún. 13. 09:39
 5/20 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
#2: Szuper ez a fiú. Ezt a felülemelkedést lehet tanulni vagy venni? Most kellene egy raklapnyi.
2019. jún. 13. 09:42
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Én csak olyan családot ismerek, ahol úgy bánnak a lány gyerekekkel, mintha az 1800-as években élnénk. A fiú gyerek az Isten, a lány "nem ember". A fiúnak soha semmi dolga, a lányt állandóan csicskáztatják. A lánynak a kötelezőn felül semmit nem adnak amit nem muszáj. A fiúnak erőn felül nyomják a pénzt. Ott ez nincs kimondva, hogy lány helyett fiú gyerekeket akartak, csak egyszerűen semmibe nem veszik a lányokat. Meg is magyarázzák, hogy ez teljesen normális.
2019. jún. 13. 09:58
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
5: Miért, mi történt? Nyitsz topicot?
2019. jún. 13. 10:45
 8/20 A kérdező kommentje:
Utolsóhoz kapcsolódva, ilyet én is hallottam már, ezt a felfogást, hogy "csak a fiú az ember", s hogy az ilyeneknél még mindig ennyire nem 2019-et írunk, az azért eléggé aggasztó tud lenni.
2019. jún. 13. 10:46
 9/20 anonim ***** válasza:
61%
Ha érzelmileg nézem én fiú létemre lány gyereket szeretnék inkább de sok emberben meg akarva akartan is beidegződhet a környezet sztereotípiái ...
2019. jún. 13. 11:07
 10/20 anonim ***** válasza:
84%
Szerencsére látványosan azért nem. Apukám és apósom mondogatta, hogy fiú unokát szeretne. Mikor kiderült, hogy lány lesz apósom onnantól csak szimplán nem érdeklődik a terhességem felől és bátran fújja a cigifüstöt az arcomba, apukám meg csak viccesen megjegyezte, hogy akkor majd rózsaszín csavarkészletet vesz karácsonyra.
2019. jún. 13. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!