Tudtok olyan történetet, amikor egy családtag látványosan nem örült annak, hogy ellenkező nemű gyermek született, mint amit ő szeretett volna?
12: Nem ötletelt rajta apukám. Van egy lánya (én), tudunk róla, hogy létezik ilyesmi :) Gyerekkoromban több időt voltam vele a műhelyében és szerelgettünk együtt, mint a bátyámmal.
Valószínűleg ezért sem izgatta nagyon, hogy lány unoka lesz mert van rutinja a lányokkal is, szemben apósommal akinek csak fiai vannak.
Szerencsére egyre kevesebb esetről.
Apámnak elvileg mindegy volt, de én egész gyerek és tinikoromban hallgathattam tőle, hogy nőként semmit sem érek. Ami érdekes, mivel az anyám rengetegszer húzta ki a bajból, tartotta el, amikor munkanélküli volt.
Öcsémmel látványosan kivételezett, elvitte síelni, különböző helyekre,
sokkal többet foglalkozott vele, mint velem, mindent elnézett neki. Testvérem ezt úgy hálálta meg, hogy tini korától kezdve kezelhetetlen lett az elkényeztetés miatt. Máig nem érdekli, mi van a szülőkkel, kihasználandó bohócnak nézi őket.
Sógorom nagy macsónak adja elő magát, de mindkét lányáért rajong, sokat foglalkozik velük.
Egyik barátnőmnek a férje akart fiút, két lánya lett, le sem szarja őket...inkább este 10-11-ig kimarad haverokkal.
Off, de miért kellett lepontozni a 74% válaszát? Mert bőven létezett/ik ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!