Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok olyan történetet,...

Tudtok olyan történetet, amikor egy családtag látványosan nem örült annak, hogy ellenkező nemű gyermek született, mint amit ő szeretett volna?

Figyelt kérdés
2019. jún. 13. 08:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Igen ismerek. Az apám szülei... Nem vagyok képes nagyszülőként gondolni rájuk. Lanyt szerettek volna a meglevő fiú gyerek utan. Fiú lett. 3 évesen elpateroltak otthonrol mikor megszuletett a varva várt kislany. Apámat mas rokona nevelte fel.
2019. jún. 13. 12:12
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

#10, nem csak apukád ötletel ilyesmin:

[link]

:)))

2019. jún. 13. 12:14
 13/20 anonim ***** válasza:
62%

12: Nem ötletelt rajta apukám. Van egy lánya (én), tudunk róla, hogy létezik ilyesmi :) Gyerekkoromban több időt voltam vele a műhelyében és szerelgettünk együtt, mint a bátyámmal.

Valószínűleg ezért sem izgatta nagyon, hogy lány unoka lesz mert van rutinja a lányokkal is, szemben apósommal akinek csak fiai vannak.

2019. jún. 13. 12:45
 14/20 anonim ***** válasza:
79%

Szerencsére egyre kevesebb esetről.

Apámnak elvileg mindegy volt, de én egész gyerek és tinikoromban hallgathattam tőle, hogy nőként semmit sem érek. Ami érdekes, mivel az anyám rengetegszer húzta ki a bajból, tartotta el, amikor munkanélküli volt.

Öcsémmel látványosan kivételezett, elvitte síelni, különböző helyekre,

sokkal többet foglalkozott vele, mint velem, mindent elnézett neki. Testvérem ezt úgy hálálta meg, hogy tini korától kezdve kezelhetetlen lett az elkényeztetés miatt. Máig nem érdekli, mi van a szülőkkel, kihasználandó bohócnak nézi őket.

Sógorom nagy macsónak adja elő magát, de mindkét lányáért rajong, sokat foglalkozik velük.

Egyik barátnőmnek a férje akart fiút, két lánya lett, le sem szarja őket...inkább este 10-11-ig kimarad haverokkal.

Off, de miért kellett lepontozni a 74% válaszát? Mert bőven létezett/ik ilyen is.

2019. jún. 13. 13:41
 15/20 anonymousreview60 ***** válasza:
20%
#14: "Off, de miért kellett lepontozni a 74% válaszát? Mert bőven létezett/ik ilyen is." Valószínüleg nem tudatos lepontozásról van szó, hanem csak zombik, és öntudattalanul diszlájk gombnak tekintik a lefelé hüvelykujjat.
2019. jún. 13. 14:30
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm mesélte, hogy amikor megszületett, az apja megtudta hogy lány, sarkon fordult és kiment a kórházból.
2019. jún. 13. 21:12
 17/20 anonim ***** válasza:
57%
Négy lányunk van. Rendszeresen jöttek (és néha még jönnek is) a jobbnál jobb kommentek, igaz nem a család részéről. De már teljesen laza vagyok e-tekintetben. :)
2019. jún. 30. 07:39
 18/20 anonim ***** válasza:
34%
Papám mondta mamámnak amikor terhes volt hogy a mi családunkat csak fiuk vihetik tovabb , ket fiu szuletett egyik apam :) en abban sem vagyok biztos hogy akarok gyereket de ha igen inkabb lanyt.
2019. aug. 5. 09:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Apukám bátyám után is fiút szeretett volna. Míg ki nem derült hogy lány leszek addig sokáig is hangoztatta hogy csak fiú legyen. Miután megszülettem a mindene lettem, sokszor ő jött anya helyett elém az oviba. Egyáltalán nem kivételezik velünk, tesóm is ugyanúgy imádja. Csak azért írtam le hogy vannak ilyen esetek is. Családi körünkben inkább azt vetfem észre hogy azt mondják mindegy a nemük csak egészséges legyen.
2021. aug. 3. 21:15
 20/20 anonim ***** válasza:
84%
A nagymamám testvére mesélte, hogy ő fiatalon többször azt mondta, ha lánya születik, kiteszi az ajtó elé... Végül lánya született, de háromnaposan meghalt. Nem lett több gyerek.
2022. márc. 1. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!