Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti befogadnátok átmenetileg...

Ti befogadnátok átmenetileg rászoruló családtagot állattal (kutya), ha újszülött gyermekeitek lennének?

Figyelt kérdés

2018. okt. 13. 15:24
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
51%

Akármilyen szemétnek fognak most tartani engem én nem fogadnám be (kivéve ha rokon vagy nagyon közeli barát)

Inkább segítenék nekik,anyagilag vagy gyűjtest szerveznek (nem pont pénz,etel ruha stb )

De idegen családot nem vennék az én családom nyakára

2018. okt. 13. 15:29
 2/38 anonim ***** válasza:
72%
Igen,mivel eleve családtag a kutyánk macskánk,a gyerek meg nem cukor h sterilben kelljen tartani h később beteges legyen.-. Egyik gyerekünk se lett nyavalyás de nem is voltak elszeparálva a természettől állatoktól,a mostaniak meg csak tablet tévé,szoba persze h folyton beteg az összes,de a vegyszereket gyógyszert tömik beléjük.
2018. okt. 13. 15:30
 3/38 anonim ***** válasza:
93%
Ha nagyon nagy bajban lenne, akkor igen. Nem kérdés.
2018. okt. 13. 15:31
 4/38 anonim ***** válasza:
73%

Én egy zombi voltam az első hetekben, fizikailag, szellemileg és lelkileg is tökéletesen alkalmatlan letten volna arra, hogy bárkit vendégül lássak az első hetekben. Anyukám jött át pár napra segítségnek, de ő mégiscsak az anyám, ha meglátott kócosan, topisan, azt nem éreztem akkora gondnak. Másnál az lett volna.

Plusz nem mindegy, mekkora hely van, milyen hangos a vendég vagy a kutyája, mennyire önellátóak, stb. Ha egy mód van rá, inkább azt javasolnám, hogy keressenek más lehetőséget.

2018. okt. 13. 15:36
 5/38 anonim ***** válasza:
98%
Ráadásul a fene se tudja, őket mennyire zavarná a gyereksírás.
2018. okt. 13. 15:37
 6/38 anonim ***** válasza:
29%
Állat nélkül.
2018. okt. 13. 15:37
 7/38 anonim ***** válasza:
86%
Persze. Csak megbeszélnénk előre, hogy ki mit vár el, kinek mi a dolga (pl. csitítsa le azonnal az ugató kutyát, hogy ne ébressze fel a gyereket).
2018. okt. 13. 15:38
 8/38 anonim ***** válasza:
79%
Nem fogadnám be, viszont segítenék hogy megoldódjon a gond a mi ide vezetett.
2018. okt. 13. 15:50
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, elméleti a kérdés, mert feltételes módban írtad. Mivel családtag és átmenetileg kérdezted egy kutyával, nem kérdés, hogy befogadnám. Pár hét nem a világ, ha addig tesz is érte, hogy megoldódjon a gondja és elinduljon az új élete felé. Ha olyan típus, hogy eleve tudod róla, hogy nem tesz semmit, akkor már meggondolandó.
2018. okt. 13. 16:20
 10/38 anonim ***** válasza:
92%
Én is befogadnám !
2018. okt. 13. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!