Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti befogadnátok átmenetileg...

Ti befogadnátok átmenetileg rászoruló családtagot állattal (kutya), ha újszülött gyermekeitek lennének?

Figyelt kérdés

2018. okt. 13. 15:24
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ mit jelent az átmeneti és milyen személyiség az adott rokon. Le lehet pontozni, de sajnos túlságosan is jól tudom, hogy ha az ember a kisujját nyújtja 90%-ban letépik a karját.
2018. okt. 13. 16:58
 12/38 anonim ***** válasza:
35%
Nem.
2018. okt. 13. 16:59
 13/38 anonim ***** válasza:
84%
Be, de csak ha jól nevelt a kutya. Akkor semmi probléma nem lenne ezzel, de valószínűleg előírnám, hogy a kutya közvetlenül ne érintkezzen a babákkal, és a tulajdonosa gondoskodjon a higéniáról, szóval takarítsa fel a szőrét stb.
2018. okt. 13. 17:10
 14/38 anonim ***** válasza:
97%
"Attól függ mit jelent az átmeneti és milyen személyiség az adott rokon. Le lehet pontozni, de sajnos túlságosan is jól tudom, hogy ha az ember a kisujját nyújtja 90%-ban letépik a karját. Nagyon igazad van! Ilyen helyzetbe bizony bele kell kalkulálni hogy a kedves rokon a nyakadon marad végleg.
2018. okt. 13. 17:14
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem a kutya lenne a legnagyobb bajom, ha normálisan meg van nevelve.

Van-e esély arra, hogy talpra tudna állni? Ha igen, akkor mennyi időn belül? 1-2 hónap? 1-2 év? Nagyon nem mindegy, mert ha egyszer ott van, akkor kirakni nem fogod.

Fontos, hogy van-e helyem befogadni. Ha nincs üres szoba, akkor eleve elég problémás a dolog. Hova teszi a cuccait? Gondolom az előző helyről mindent ki kell pakolnia és nem csak egy bőrönddel érkezne.

Milyen ember? Pl ha anyukámat kéne befogadni, akkor pontosan tudom, hogy azonnal hasznosítaná magát, elkezdene főzni, segíteni amiben csak tud. Nem szeretnék együtt lakni vele sem hónapokig, de tudom, hogy legalább igyekezne.

2018. okt. 13. 18:10
 16/38 anonim ***** válasza:
36%
Úgy esetleg meg lehetne beszélni, hogy a kutyát a kertben tartjátok és neki kell takarítani utána és ha rendesen meg van nevelve.
2018. okt. 13. 18:11
 17/38 anonim ***** válasza:
85%
Attól függ, van-e hely, milyen a kapcsolat a rokonokkal, jólnevelt-e a kutya.
2018. okt. 13. 18:17
 18/38 anonim ***** válasza:
38%
Hànyok tőle, ha bent van az àllat a lakàsban vagy hàzban. Kutyàval nem jöhetne, ha nem lenne újszülött akkor sem. Az meg, hogy mèg baba is van, nekem mègúgy kizàró ok. Èn tuti nem engednèm.
2018. okt. 13. 18:25
 19/38 anonim ***** válasza:
4%
Van kutyamenhely is, javasolj neki egyet a környéketeken!
2018. okt. 13. 18:26
 20/38 anonim ***** válasza:
33%
18-as vagyok. Ha a kutya a kertben lenne, akkor a kutya okè. Csak azt mèrlegelnèm mennyire közeli a csalàdtag, meddig marad, ès a gyermekem apja mit szól hozzà.
2018. okt. 13. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!