8,5 éves gyereknek XBOX?
Testvérem fia szeretett volna karácsonyra egy xbox-ot és konkrétan már sírva könyörgött ezért vettem neki egyet. De egy régebbi fajtát (xbox360) és nem új hanem használt. Ti mit gondoltok? Annyira szerette volna, de nekem nincs drágább konzolra gépem.
Ti vennétek ekkora gyereknek? Elrontottam szerintetek? Ahogy olvastam más helyeken, sokan nagyon ellenzik. Bár nekem is 5 évesen már Ninendom volt..
Szerintetek?
#4, Viszont egy csomó olyan képességük meg kifejlődik amik amúgy nem.. mindennek meg van az előnye/hátránya.
Amúgy vannak játékok amik kifejezetten ilyen korosztálynak lettek kitalálva. Pl hupikék törpikék (smurfs)
8 éves gyerek már miért ne játszhatna ilyesmivel? :D
Bár a 360 (persze az évjárat is számít) elég régi típus,ha neki az újabb játékokhoz kellett ráadásul másokkal játszana együtt akkor sajnos azokkal nem fog tudni játszani.Ilyen..GTA 5 meg ilyesmik szinte biztosan felejtősek egy ténylegesen régi típuson.
De a régiekhez is még a mai napig lehet egész jó single player játékokat is kifogni,amivel el lehet,viszont ismétlem ha tényleg egy régi darab akkor internetre sem nagyon tud csatlakozni vele.
Olyan...30.000 körül már használtan lehet venni játékokkal,kinektel együtt egy régit,újabb típusút azthiszem 50.000 körül.
Dehogy érezd magad rosszul. A kölyök örüljön, hogy kapott valamit, nem tudom, miért járna egy 8 évesnek csak úgy ilyen drága ajándék.
Mondjuk nem is neked kéne megvenni, hanem a szülőnek. Bár az is igaz, hogy sírva hisztizős “nekem ez keeeeell brühühü” drámázásra én nem vennék semmit. Lehet, ezért nem vette meg neki a tesód sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!