Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 8,5 éves gyereknek XBOX?

8,5 éves gyereknek XBOX?

Figyelt kérdés

Testvérem fia szeretett volna karácsonyra egy xbox-ot és konkrétan már sírva könyörgött ezért vettem neki egyet. De egy régebbi fajtát (xbox360) és nem új hanem használt. Ti mit gondoltok? Annyira szerette volna, de nekem nincs drágább konzolra gépem.

Ti vennétek ekkora gyereknek? Elrontottam szerintetek? Ahogy olvastam más helyeken, sokan nagyon ellenzik. Bár nekem is 5 évesen már Ninendom volt..

Szerintetek?

2021. dec. 10. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/96 A kérdező kommentje:
Drágább konzolra pénzem*
2021. dec. 10. 20:36
 2/96 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ, milyen játékokat kap hozzá. Xbox-on vannak olyan játékok, amik szimplán az agresszióról szólnak.
2021. dec. 10. 20:43
 3/96 anonim ***** válasza:
15%
Hát, ha beéri az 5 évvel ezelőtti játékokkal, akkor lehet jó ajándék.
2021. dec. 10. 20:43
 4/96 anonim ***** válasza:
26%
Nem az a kérdés, hogy hány évvel ezelőtti. Amilyen sokáig csak lehet, távol kell tartani a gyerekeket a képernyős mindenféléktől, másképp egy csomó olyan képességük nem fejlődik ki eléggé, amik csak kicsi korban tudnának megfelelően kifejlődni, és amik nélkül az egész életük nehezebb lesz.
2021. dec. 10. 20:48
 5/96 anonim ***** válasza:
92%
Nekünk is volt kiskorunkban Sega-nk,mégis inkább többre tartottuk a társasjátékokat.
2021. dec. 10. 20:51
 6/96 anonim válasza:
90%
4-es válaszoló, már régen beigazolódott, hogy ez nem így van...
2021. dec. 10. 20:52
 7/96 Feribácsi ***** válasza:
92%

#4, Viszont egy csomó olyan képességük meg kifejlődik amik amúgy nem.. mindennek meg van az előnye/hátránya.

Amúgy vannak játékok amik kifejezetten ilyen korosztálynak lettek kitalálva. Pl hupikék törpikék (smurfs)

2021. dec. 10. 20:54
 8/96 anonim ***** válasza:
86%

8 éves gyerek már miért ne játszhatna ilyesmivel? :D

Bár a 360 (persze az évjárat is számít) elég régi típus,ha neki az újabb játékokhoz kellett ráadásul másokkal játszana együtt akkor sajnos azokkal nem fog tudni játszani.Ilyen..GTA 5 meg ilyesmik szinte biztosan felejtősek egy ténylegesen régi típuson.

De a régiekhez is még a mai napig lehet egész jó single player játékokat is kifogni,amivel el lehet,viszont ismétlem ha tényleg egy régi darab akkor internetre sem nagyon tud csatlakozni vele.

Olyan...30.000 körül már használtan lehet venni játékokkal,kinektel együtt egy régit,újabb típusút azthiszem 50.000 körül.

2021. dec. 10. 20:55
 9/96 anonim ***** válasza:
73%

Dehogy érezd magad rosszul. A kölyök örüljön, hogy kapott valamit, nem tudom, miért járna egy 8 évesnek csak úgy ilyen drága ajándék.

Mondjuk nem is neked kéne megvenni, hanem a szülőnek. Bár az is igaz, hogy sírva hisztizős “nekem ez keeeeell brühühü” drámázásra én nem vennék semmit. Lehet, ezért nem vette meg neki a tesód sem.

2021. dec. 10. 20:56
 10/96 anonim ***** válasza:
73%
De ha még nem vetted meg és úgyis használtan veszed én már XBOX one körül nézelődnék 40-50 ezer körül azokat is meg lehet venni,azért nem olyan drága minden konzol 🤨
2021. dec. 10. 20:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!