8,5 éves gyereknek XBOX?
Testvérem fia szeretett volna karácsonyra egy xbox-ot és konkrétan már sírva könyörgött ezért vettem neki egyet. De egy régebbi fajtát (xbox360) és nem új hanem használt. Ti mit gondoltok? Annyira szerette volna, de nekem nincs drágább konzolra gépem.
Ti vennétek ekkora gyereknek? Elrontottam szerintetek? Ahogy olvastam más helyeken, sokan nagyon ellenzik. Bár nekem is 5 évesen már Ninendom volt..
Szerintetek?
Mivel szegény családból származom,és mondhatnátok hogy irigkedés,de 8 éves gyereknek max nyomógombós telefont engedném.
Persze,xboxt meg új,az meg van 150-200 úgy sacc(Xbox live-val együtt)
Ettől függetlenül mitől nem telik rá?
Ha jó gyerek,akkor had legyen kis öröme..
Az gyerek nem az játéktól válik hülyévé.
Ha nem vagytok csórók, nyugodtan vegyél
Nyomógombos telefonnal még a 3 éves gyerekem se játszik,mi a francért nyomnál egy 8 éves kezébe ilyesmit..
Jó,hogy nem a régi kör tárcsázósat adnád,hogy meglegyen az egyetlen öröme a használatában és felhívhasson majd rád csaphassa a kagylót.. 🙄
Azért ennyire megvonni se kell mindent egy gyerektől,csak mert gyerek,bemegy az iskolába és mindenki körülötte ott nyomja a telefont,rohadt jó lenne neki a különcnek lenni akinek még az sincs..
Ha hiszti okán nem kapja meg vagy anyagi okokból azt megértem,hiszti esetén biztos hogy én se venném meg,de amúgy azon kívül semmi akadálya.Úgyse fog egész nap ott ülni,főleg ha nem engedik.
Nekem is volt gyerekként minden sz*rom mégsem lettem se elkényeztetett,se szemüveges,se függő,semmi..
Emlékszem a 4 éves öcsémmel és anyámmal is ott tekkeneztünk a nappaliban..(vesztettem,ő mindig ügyesebb volt..)
De most tényleg ekkora baj,hogy kicsit régebbi?
9 éves…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!