Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy apuka (nagypapa) melyik...

Egy apuka (nagypapa) melyik wc-be menjen a 3-6 éves kislányával?

Figyelt kérdés
Számomra egyértelmű hogy a ffi wc-be. De szüleim (hetven év felettiek) nem tartják helyesnek, hogy a kislány unokájuk ffi wc-be menjen. Indokuk nincs igazán, csak nem tartják helyesnek, hogy ott vizelő bácsikat lássanak. Szerintem ez a gondolkodás örökölt prűdéria. Nem tartom helyesnek az örökölt prűdéria fenntartását, tovább örökítését, inkább híve vagyok annak, hogy például a szülő ne rejtegesse meztelenségét egy óvodáskorú gyermek elől (persze ne is lobogtassa a testét). Iskolás korban úgyis elkezdődik egy természetes szemérem a gyerekeknél, ami miatt az ő részükről jelentkezik igény a takargatásra, elbújásra. De ha prűdéria a nevelésünk vezérelve a kezdetektől, akkor azzal csak ártunk az utódainknak.

2021. okt. 8. 19:49
 71/92 anonim ***** válasza:
23%
Ja és soha nem vitte férjem wc lányom oda én vittem,férfiba férfiak járnak nőibe nők .családi a meg bárki.
2021. okt. 9. 17:07
 72/92 anonim ***** válasza:
78%

Akkor úgy látszik h csak itthon igénytelen sok nő 😩

De borzalom néha h elmegyek valahova és 8 wcből 3 elvan dugulva, 2nél meg nem ismerik a kefét.....

Olyan helyeken (mozi, színház, pláza) ahol azért nem csupán a legalja fordul meg.

2021. okt. 9. 17:10
 73/92 anonim ***** válasza:
85%

"Ja és soha nem vitte férjem wc lányom oda én vittem,férfiba férfiak járnak nőibe"

Ez csak annyit jelent, hogy a férjeddel sose tölt kettesben annyi időt a gyerek, hogy wc-zni kelljen neki... 🤷

2021. okt. 9. 17:12
 74/92 anonim ***** válasza:
88%

Mozgássérült wc? A legtöbb helyen van.

De ha nincs, akkor inkább a nőit mondanám.

2021. okt. 9. 19:49
 75/92 anonim ***** válasza:
21%
Férfiként nem mennék be a női wc-be, szòlnék neki hogy csukja be a szemét amíg nem érünk oda a fülkés wc-ig, akkor nem làtnà a fütyiket.
2021. okt. 10. 09:06
 76/92 anonim ***** válasza:
77%

75, kedves. Vagy önző.

Ő csukja be, míg neked a nőiben nem kellene, mert ott nincs látnivaló.

2021. okt. 10. 09:19
 77/92 anonim ***** válasza:
17%

A női wcben csak egy takkant legyen, aki úgy jön ki h őt molesztálták.....

Mert bizony befele menet, van kamera, de azt nem látja h bent mi történik.

Ez egy tapasztalat.

Nálunk a cégnél cigiztek a wcben. Így a főnök időnként bekülte a csopvezt h ellenőrizze a mosdókat.

És volt olyan hölgy aki perre vitte a dolgot. Mondván h utána ment a pasi és zaklatta. Ott volt a felvétel is, csak az látszott h a bemegy a főnökünk a csaj mag kócosan kijön!

Hát köszi. Én ezt nem kockáztatom....

2021. okt. 10. 09:35
 78/92 anonim ***** válasza:
88%

Azért ha velem van egy 3 éves kislány, nehezen hihető, hogy pont molesztálni igyekeztem a női budiba nem?

Azért túlzásokba ne essünk már...

2021. okt. 10. 10:13
 79/92 anonim ***** válasza:
14%
Igen. De vajon akarom e ezt bizonygatni bárkinek is egy wczés miatt?!
2021. okt. 10. 11:50
 80/92 anonim ***** válasza:
83%
79, ha a gyereked érdekelne (már ha van, aligha), ez fel se merülne.
2021. okt. 10. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!